Postet nga: uran ismaili

Plani i Uran Ismailit për shkollat digjitale (Video)

Kandidati për Kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili, ka prezantuar një video përmes së cilës ka dhënë zotimin e tij për shkolla digjitale në kryeqytet.

Plani i Uran Ismailit për Parkun Qendror të Prishtinës prej 8 hektarësh (Video)

Kandidati për Kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili për një kohë tashmë ka folur për projektin e krijimit të Parkut Qendror të Prishtinës, ndërsa sot ...

Zëvendësohet deputeti Uran Ismaili

Në seancën e sotme të Kuvendi i Kosovës është betuar deputeti i ri, Hisen Berisha i cili ka zëvendësuar kolegun e tij të Partisë Demokratike të ...

Uran Ismaili pritet të zëvendësohet nga Hisen Berisha në Kuvend

Uran Ismaili, pas dorëzimit të mandatit si deputet i Kuvendit të Kosovës, pritet të zëvendësohet nga kandidati Hisen Berisha.

Uran Ismaili dorëzon mandatin e deputetit: Dua t’i përkushtohem Prishtinës

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK), Uran Ismaili ka dhënë dorëheqje nga mandati i deputetit të Republikës së Kosovë...

Projektet dhe problemet që pritet të trashëgojë kryetari i ardhshëm i Prishtinës

Zgjedhjet lokale për kryetar të komunave pritet të mbahen më 17 tetor. Komuna për të cilën zhvillohet betejw dhe merr vëmendje më e madhe, është kryeqyteti, Prishtina.

Bekim Haxhiu i drejtohet deputetes së LVV-së: Po frikësohesh që Uran Ismaili do t’ju mund në Prishtinë

Gjatë diskutimit për Projektligjin për amendamentimin 02 të Marrëveshjes bilaterale ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Dukatës së Madhe të Luksemburgut ...

Uran Ismaili kujton fjalët e Kadri Veselit: Kur ndalet PDK, ndalet Kosova

Sekretari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Uran Ismaili para delegatëve të PDK-së në Konventën Zgjedhore ka kujtuar dy themeluesit e këtij subjekti politik të cilë...