Foto: PDK

Uran Ismaili shpalos programin në një video 1-minutëshe (VIDEO)

Në një video interesante dhe dinamike, kandidati për kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili, ka vënë bast me ekipin e tij se mund t’i shpalosë të gjitha projektet që do t’i realizojë në Prishtinë brenda një minute.

Në këtë formë, Ismaili ka përmendur disa nga projektet e tij kryesore të cilat do t’i realizojë gjatë mandatit.

Parkun Qëndror të qytetit me 8 hektarë në qendër, 3 parqe të reja publike, vendparkime për çdo familje, 100 kilometra shteg për biçikleta, transport publik falas për të gjithë, 5 parkingje të reja në hyrje të qytetit, kopshtar për çdo lagje e shumë projekte të tjera të tjera i ka listuar në këtë video.

Për të parë të githa premtimet e Uran Ismailit brenda kësaj video, klikoni më poshtë: