Postet nga: klinika e kardiokirurgjisë

Kardiologët invazivë e quajnë të kundërligjshëm ndryshimin e statutit të QKUK-së nga ministri Latifi

Trembëdhjetë kardiologë invazivë i janë drejtuar kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, me kërkesën për anulimin e vendimit të ministrit të Shëndetësisë, Rifat Latifi, ...

Pse Kosova nuk është pjesë e Organizatës për Transplant të Zemrës? - VIDEO

Pacientët të cilët kanë nevojë për transplant të zemrës nuk do të mund të marrin këtë shërbim në Klinikën e Kardiokirurgjisë në Qendrë...

Rifat Brahimaj: Për afërsisht tre vite disa infermierë në Kardiokirurgji janë paguar pa i mbajtur kujdestaritë

Nga viti 2018 deri kah mesi i vitit 2020 në Klinikën e Kardiokirurgjisë dhe Kardiologjise Invazive në Qëndrën Klinike Universitare disa nga infermierët janë paguar pa shkuar fare ...

Cilat janë sëmundjet kryesore të zemrës në Kosovë?

Me probleme të zemrës ballafaqohen shumë njerëz në gjithë botën, prandaj edhe në Kosovë.

Italianët dhurojnë pajisje mjekësore për Kardiokirurgjinë

Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim sot ka dorëzuar aparaturë në vlerë prej 370 mijë euro për Klinikën e Kardiokirurgjisë pranë QKUK-së.

VIDEO - Kardiokirurgjia bëhet edhe me një sallë tjetër për operacione

Operacionet kardiokirurgjike tashmë do të bëhen më lehtë e më shpejt pasi që Kardiokirurgjia do të operojë me dy salla të operacionit.

350 Pacientë me Probleme në Zemër në Listë për t'u Operuar

Në Klinikën e Kardiokirurgjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës gjatë vitit 2017 janë kryer 128 operacione në zemër të hapur.

Kosova Ende Pa Kardiokirurgji për Fëmijë

Qendra Klinike Universitare e Kosovës, nuk ka kushte e as kuadro që të bëjë diagnostikimin e fëmijëve me sëmundje në zemër.