Postet nga: shskuk

Përplasje mes Zemajt dhe Kollaçakut në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, sot ka mbajtur takim me kryesuesen e Bordit të Shërbimit Spitalor, Klinik, Universitar të Kosovës, Aida Rexhepi dhe ...

U.d. drejtoresha e ShSKUK-së: Në Onkologji ka keqplanifikim te furnizimi me barna

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, ka zhvilluar takim me kryesuesen e Bordit të Shërbimit Spitalor, Klinik, Universitar të Kosovës, Aida Rexhepi dhe me ...

ShSKUK thotë se do të marrë masa ndaj infermieres që keqinformoi prindërit për ndërrim të foshnjave

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se do të marrë masa ndaj infermieres së Klinikës së neonatologjisë, e cila lajmëroi familjarët gabimisht ...

Shërbimi Spitalor publikon listën e kompanive që kanë vonuar furnizimin me barna

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka publikuar listën e kompanive farmaceutike të cilat kanë bërë vonesa në furnizim me barna dhe material shpenzues.

Deri në tri vjet pritje për shërbim në QKUK

Zahije Shala, një grua në të 50-tat nga Malisheva, thotë se i është dashur të presë tre vjet për të kryer një operacion në Klinikën e Kirurgjisë Vaskulare ...

SHSKUK: Pacientët me probleme në zemër për dy ditë do të trajtohen në mbikëqyrje të ekspertëve të jashtëm

Për dy ditë me radhë nw Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (SHSKUK), në Klinikën e Kardiologjisë do të kryhen raste të studimit elektrofiziologjik të ...

Dy ashensorë të Spitalit të Gjilanit jashtë përdorimit, paralajmërohet rregullimi i tyre

Dy nga gjashtë ashensorët sa janë gjithsej në të gjitha objektet e Spitalit e Përgjithshëm të Gjilanit janë jashtë funksionit, për shkak të dëmtimeve.

Licencohen mjekët nga ShBA-ja dhe Italia që do t'i operojnë fëmijët me anomali në zemër

Për një javë rresht, në muajin shtator, do të qëndrojë në Kosovë organizata "Gift of Life International", e cila do të operojë fëmijë me anomali në zemë...