Postet nga: Universiteti Hasan Prishtina

Fakultetit të Edukimit të UP-së i akreditohet programi i përbashkët me universitetet e Talinit, Varshavës e Lubjanës

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” e ka konfirmuar se programi “Master për Inovacion dhe Cilësi në Edukim” i Fakultetit të Edukimit është akredituar nga Agjencia e Kosovë...

Programet e studimit të universiteteve publike që u akredituan nga Këshilli Shtetëror i Cilësisë

Në mbledhjen e mbajtur sot, më 20.05.2024, Këshilli  Shtetëror i Cilësisë (KSHC) ka akredituar disa programe studimi të universiteteve publike në Kosovë e disa nuk i ka akredituar.

BKT Kosova dhe Fakulteti Ekonomik – Universiteti “Hasan Prishtina” nënshkruan memorandum mirëkuptimi

BKT Kosova dhe Fakulteti Ekonomik pranë Universitetit “Hasan Prishtina”, nënshkruan memorandum mirëkuptimi.  Qëllimi i këtij bashkëpunimi është ofrimi i mundësisë për punë praktike ...

Alarm për bombë në festivalin e Ramë Lahajt në Prishtinë

Policia e Kosovës ka pranuar informata për dyshime që ndërlidhen me një shpërthim të mundshëm në Amfiteatrin e Bibliotekës Universitare në Prishtinë.

UP njofton se ligjëratat në të gjitha fakultetet do të mbahen online

Universiteti Prishtinës “Hasan Prishtina” përmes një njoftimi ka bërë të ditur se në përputhje me vendimin e Minitrisë së Shëndetësisë, ligjëratat në të ...

Universiteti i Prishtinës i bindet ministrit në largim, rrit numrin e studentëve të Mjekësisë

Fakulteti i Mjekësisë në Universitetin “Hasan Prishtina” nga ky vit do të ketë numër më të madh të studentëve.

Mbahet protestë para rektoratit të UP-së

Parlamenti i Studentëve do të protestojë sot para Rektoratit të UP-së, me ç’rast do të shprehë kërkesat për përmirësimin e kushteve për studentët ...

Kërkohet Shkarkimi i Rektorit të UP-së

Organizata “Demokracia Studentore” po vazhdon me aksionet studentore kundër rektorit të UP-së Marian Dema, ndërsa tani po kërkon edhe shkarkimin e tij nga Këshilli Drejtues i ...