Postet nga: ALARM PER BOMBE

Alarm i rremë për bombë, vazhdon festivali i Ramë Lahajt

Informata për bombë në koncertin e organizuar në kuadër të festivalit të Ramë Lahajt ka rezultuar të jetë e rrejshme ndërsa publiku është kthyer në sallë dhe ...

Alarm për bombë në festivalin e Ramë Lahajt në Prishtinë

Policia e Kosovës ka pranuar informata për dyshime që ndërlidhen me një shpërthim të mundshëm në Amfiteatrin e Bibliotekës Universitare në Prishtinë.

Të gjitha alarmet për bomba në shkolla rezultojnë të rrejshme

Policia e Kosovës përmes një komunikate për media ka njoftuar se të gjitha alarmet për mjete shpërthyese në shkolla dhe lokacione të tjera kanë rezultuar ...

Policia konfirmon se alarmi për bombë në Aeroport ishte i rremë

Policia e Kosovës ka njoftuar se alarmi për bombë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, është i rrejshëm.

Alarmi për bombë në Aeroport, sërish i rremë

Zëdhënësja e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, Valentina Gara ka thënë se alarmi për bombë në Aeroport ka rezultuar i rrejshë...

Alarm për bombë në Aeroport

Policia e Kosovës ka njoftuar se përmes zyrës së mediave të Aeroportit Ndërkombëtar “Adem Jashari” ka pranuar një informacion për kërcënim me ...

Kërcënime për bomba në shkollat e veriut, Policia: Jemi duke i evakuuar nxënësit dhe punonjësit

Alarm për bombë ka pasur sot në mëngjes në shkollat e katër komunave veriore të Kosovës, Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë të Veriut.

Alarm për bombë në disa shkolla në rajonin e Gjilanit

Alarm për bombë ka pasur në mëngjesin e sotëm në disa shkolla në rajonin e Gjilanit, përkatësisht në Novobërdë, Kamenicë dhe Ranillug.