Postet nga: triumf riza

Në gjykimin e Sekiraqës, Rrahim Abdullahu tregon ku ishte kur u vra Triumf Riza

Në rigjykimin e Enver Sekiraqës, i akuzuar për shtytje në vrasjen e policit të Kosovës, Triumf Riza, ka dëshmuar edhe një i afërm i të ...

Hetuesi rrëfen për funksionimin e grupit të Enver Sekiraqës

Në gjykimin e Enver Sekiraqës për nxitje të vrasjes së policit të Kosovës, Triumf Rizës, në cilësi të dëshmitarit u dëgjua Mehdi Kozhani, ...

Gjykatës i zhduket adresa e Adelina Ismailit, dështon seanca e Enver Sekiraqës

Gjykata e Prishtinë nuk ka arritur ta gjejë vendndodhjen e këngëtares Adelina Ismaili.

Faton Shoshi pritet të rrëfehet në gjyqin ndaj Enver Sekiraqës

Enver Sekiraqa sot pritet të vazhdoj përballjen me Prokurorinë lidhur me akuzat për nxitjen e vrasjes së policit, Triumf Riza.

Dëshmitari në gjykimin e Sekiraqës thotë se Adelina Ismajli ka qenë e kërcënuar

Në gjykimin e Enver Sekiraqës për shtytjen në vrasjen e Triumf Rizës, në cilësi të dëshmitarit u dëgjua Besnik Hasani shoku dhe kolegu i ...

Shoku i Triumf Rizës: Adelina Ismaili ka qenë e bindur se Enver Sekiraqa është vrasësi

Në gjykimin e Enver Sekiraqës për shtytjen në vrasjen e Triumf Rizës, në cilësi të dëshmitarit u dëgjua Besnik Hasani shoku dhe kolegu i ...

Sekiraqa sot në gjyq për akuzat për nxitje të vrasjes së Triumf Rizës

Enver Sekiraqa sot pritet të përballet në gjykatë lidhur me akuzat për nxitjen e vrasjes së policit, Triumf Riza.

Dëshmia e shokut të ngushtë të Triumf Rizës në gjykimin ndaj Enver Sekiraqës

Në gjykimin ndaj Enver Sekiraqës, të akuzuarit për nxitjen e vrasjes së policit të Kosovës, Triumf Riza, në cilësi të dëshmitarit është dëgjuar shoku ...