Postet nga: arben berisha

Konfirmon policia, Enver Sekiraqa i paarritshëm

Ndonëse Gjykata e Apelit më 17.05.2024 ka marrë vendim për ta kthyer në paraburgim Enver Sekiraqën, ai deri në këto momente nuk gjendet në asnjërën ...

Enver Sekiraqa i akuzuar për nxitje në vrasje të Tirumf Rizës 30.08.2023- FOTO: Laurant Berisha- KALLXO

Dënohet për herë të tretë Enver Sekiraqa

Enver Sekiraqa është shpallur fajtor dhe është dënuar me 25 vjet burg nga Gjykata e Prishtinës për shtytjen në vrasjen e policit Triumf Riza në vitin 2007.

Pse Gjykata e Apelit e ktheu Sekiraqën në arrest shtëpiak?

Më 26.02.2024, Gjykata e Apelit kishte njoftuar se Enver Sekiraqës, i akuzuar për shtytje në vrasjen e Triumf Rizës, i është kthyer masa e arrestit shtëpiak, pasi ...

Enver Sekiraqa i akuzuar për nxitje në vrasje të Tirumf Rizës 30.08.2023- FOTO: Laurant Berisha- KALLXO

Gjykata e Apelit e kthen Enver Sekiraqën në arrest shtëpiak

Gjykata e Apelit ka vendosur që të pandehurit Enver Sekiraqa, i akuzuar për shtytje në vrasje të Triumf Rizës, t'i kthehet masa e arrestit shtëpiak.

Incident mes të burgosurve në Burgun e Sigurisë së Lartë

Një incident është shënuar gjatë ditës së djeshme mes dy të burgosurve në Burgun e Sigurisë së Lartë në Dyz.

Mbyllet për publikun përsëri seanca gjyqësore ndaj Enver Sekiraqës

Për të dytën herë radhazi është mbyllur për publikun seanca ndaj Enver Sekiraqës, i akuzuar për nxitje në vrasjen e Triumf Rizës.

Gjykimi i Enver Sekiraqës, Arben Berisha rrëfen momentin si e vrau Triumf Rizën

Në rigjykimin e Enver Sekiraqës, i akuzuar për nxitje të vrasjes së policit të Kosovës, Triumf Rizës, ka dëshmuar Arben Berisha, personi i dënuar ...

Deklarohet sërish i pafajshëm Enver Sekiraqa

Enver Sekiraqa i akuzuar për nxitjen e vrasjes së policit Triumf Riza, u deklarua sërish i pafajshëm para trupit gjykues në Gjykatën e Prishtinës.