Postet nga: trajnimi

Ushtria amerikane trajnon ushtarakët e Shqipërisë për përdorimin e altilerisë - FOTO

Ministri shqiptar i Mbrojtjes Niko Peleshi ka publikuar pamje nga trajnimi i pjesëtarëve të Ushtrisë shqiptare duke u trajnuar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës - Garda ...

Ministria e Financave nis mbështetjen e personave me me nevoja të veçanta në kuadër të Pakos së Ringjalljes Ekonomike

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka marrë vendim për fillimin e zbatimit të masës 1.6, "Mbështetja e personave me aftësi të kufizuara", në kuadër ...

Pjesëtarët e FSK-së përfundojnë trajnimin trejavor "Simboli i Ujkut"

Pas një trajnimi trejavor, pjesëtarët e njësive të Komandës së Forcave Tokësore kanë realizuar me sukses trajnimin "Simboli i Ujkut".

BIRN trajnon mediat lokale në Ferizaj për verifikim të fakteve

 

Nxënësit nga Prishtina trajnohen në fushën e gazetarisë

KALLXO.com të shtunën dhe të dielën hapi dyert për rreth 17 nxënës nga Prishtina që në një vizitë studimore panë nga afër funksionimin e ...

Nxënësit nga Gjilani trajnohen në fushën e gazetarisë

KALLXO.com të shtunën dhe të dielën hapi dyert për rreth 20 nxënës nga Gjilani që në një vizitë studimore panë nga afër funksionimin e ...

Nxënësit nga Mitrovica trajnohen në fushën e gazetarisë

17 nxënës nga Mitrovica vizituan zyrën e KALLXO.com, ku panë nga afër funksionimin e një redaksie mediale.

Nxënësit nga Ferizaj trajnohen në fushën e gazetarisë

18 nxënës nga Ferizaj vizituan zyrën e KALLXO.com ku panë nga afër funksionimin e një redaksie mediale.