Postet nga: masa

Mbyllen katër lokale në Gjilan për mosrespektim të masave ndaj COVID-19

Katër lokale në komunën e Gjilanit, prej të cilave tri në fshatin Shillovë janë mbyllur, pasi nuk kanë respektuar masat për parandalimin e COVID-19.

Mitrovica me rregulla të reja për distancën ndalohet shisha bar

Kryetari i komunës, Agim Bahtiri, sot ka mbajtur mbledhje të radhës me Shtabin Emergjent të Komunës së Mitrovicës, ku kanë marrë masa shtesë në parandalimin e ...

Organizon aheng në kohë pandemie, i iniciohet rasti në Polici

Një burri i cili dyshohet se ka organizuar aheng familjar në Prishtinë, i është inicuar rasti në Polici.

Pamje - Shpërndarja e albumit nga Mozzik, grumbulloi numër të madh njerëzish në Gjakovë

Në qendër të qytetit të Gjakovës, gjatë ditës së sotme ishin mbledhur një grumbull i njerëzve.

Lipjani shtrëngon masat kundër pandemisë, mbyll sheshin e qytetit

Kryetari i komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka marr vendim që për shkak të situatës së krijuar pas rasteve të fundit me COVID-19 të mbyllet  përkohë...

Ndalohet qarkullimi i automjeteve motorike në rrugën 'Galip Badivuku' në Vushtrri

Drejtoria për Shërbime Publike në Vushtrri ka njoftuar se kanë ndaluar qarkullimin e automjeteve motorike në rrugën “Galip Badivuku” në Vushtrri.

Shkaku i COVID-19, mbyllen shërbimet në Drejtorinë për Gjeodezi, Kadastër e Pronë në Gjilan

Shërbimet në Drejtorinë për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë në komunën e Gjilanit janë mbyllur sot si masë parandaluese për përhapjen e COVID-19 me vendim ...

KMDLNj kërkon mobilizim më të mirë nga Qeveria për menaxhimin e COVID-19

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut  (KMDLNj),  kërkon nga Qeveria e Kosovës të investojë më shumë në institucionet shëndetësore publike ...