Postet nga: Tienmu Ma

Avdullah Hoti pezullon vendimin për refuzimin e lejes së qëndrimit për këshilltarin e Albin Kurtit

Kryeministri, Avdullah Hoti, ka pezulluar vendimin për deportimin e këshilltarit të ish- kryeministrit Albin Kurti, Tienmu Ma.

Ish-këshilltari i Haradinajt, Michael O'Reilly e quan hakmarrës vendimin për dëbimin e Tienmu Ma

Avokati mbrojtes dhe këshilltari i ish-kryeministri Ramush Haradinaj, Michael O'Reilly, ka dërguar një letër në adresë të kreut të ekzekutivit kosovar, Avdullah Hoti duke e quajtur akt ...

Tienmu Ma u dëbua pasi MPB-ja pretendonte se nuk kishte dëshmuar qarkullimin vjetor të pagës

Departamenti për Shtetësi, Azil dhe Migrim – Divizoni për të Huajt kishte marr vendim për dëbimin nga Kosova të shtetasit amerikan Tienmu Ma, ish këshilltartit ...

Arsyet pse u mor vendimi për dëbimin e Tienmu Ma

Departamenti për Shtetësi, Azil dhe Migrim – Divizoni për të Huajt kishte marr vendim për dëbimin nga Kosova të shtetasit amerikan Tienmu Ma.

Avokati i Popullit kërkon anulimin vendimit për dëbimin e ish-këshilltarit të Albin Kurtit - VIDEO

Departamenti për Shtetësi, Azil dhe Migrim – Divizoni për të Huajt kishte marr vendim për dëbimin nga Kosova të shtetasit amerikan Tienmu Ma, këshilltarit amerikan ...

Avokati i Popullit flet për rastin e dëbimit të këshilltarit të Albin Kurtit, Tienmu Ma

Sonte përballë Jeta Xharrës është i ftuar Naim Qelaj, Avokat i Popullit - i posazgjedhur.

Profesori amerikan i shkruan Hotit, Palmerit dhe Kosnettit për refuzimin e lejes së qëndrimit për ish-këshilltarin e Albin Kurtit

Profesori nga Universiteti “Yale”, James Silk, ka drejtuar në adresë të kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti, një shkresë me të cilën ka thënë se Kosova mund të ...

Gashi: Këshilltari amerikan i Albin Kurtit u përzu nga Kosova

Avokati Tomë Gashi ka shkruar se është përzënë nga Kosova këshilltari amerikan i Albin Kurtit, Tienmu Ma.