Postet nga: tenderët

Inovacioni në tenderë, 894 transaksione për blerjet nën 100 Euro

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Komuna e Dragashit ka shmangur procedurat e hapura të prokurimit në disa tenderë.

I arrestuari Armend Agani, fitues i dhjetëra tenderëve në shëndetësi

Armend Agani, kushëriri i ish-ministrit të Shëndetësisë, Ferid Aganit, është arrestuar gjatë muajit prill së bashku me Ljiljana Smiliq, në lidhje me hapjen e poliklinikës “Bel ...

BIRN publikon raportin e monitorimit të Prokurimit Publik në komuna

Rrjeti Ballkanit për Gazetari Hulumtuese (BIRN) ka prezantuar raportit vjetor të monitorimit të prokurimit publik, në bashkëpunim me USAID-in, Komisionin Rregullativ të Prokurimit Publik dhe Organin Shqyrtues të ...

MSh-së i kthehen në punë disa nga të suspenduarit për keqpërdorime

Naim Bardiqi, sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë në një intervistë për KALLXO.com tha se me marrjen e postit të Sekretarit të Ministrisë ka hasur në shumë ...

‘Loja’ e komunës së Dragashit me tenderin për ujësjellësin

Komuna e Dragashit me 17 shtator të këtij viti kishte shpallur 'njoftimin për dhënie të kontratës' për projektin “Ujësjellësi kryesor – Vazhdimi i punimeve (Projekt ...

Shpend Ahmeti u Përgjigjet Akuzave të PDK-së

Në një prononcim për KALLXO.com kryetari i Komunës së Prishtinës thotë se PDK është në siklet të madh, që sipas tij ndërlidhet me rezultatet e ...

PDK Mal Akuzash Kundër Qeverisjes së Prishtinës

Sipas PDK-së, miliona euro u janë dhënë përmes tenderëve kompanive të afërta me Vetëvendosjen.

Tenderomania në Komunën e Ferizajt

Tërheqja e operatorit më të lirë dhe më pas nënshkrimi i kontratës me operatorin më të shtrenjtë është një “strategji” e zbuluar në Komunën e Ferizajt ...