Postet nga: Fikrim Damka

Profesoresha pretendon se e larguan nga puna këtë vit në Universitetin e Prizrenit dy deputetë turq, ministri e një profesoreshë

Profesoresha Hysnije Koro po pretendon se gjatë këtij viti i është bërë e padrejtë nga një profesoreshë e rregullt e Fakultetit të Edukimit të Universitetit “Ukshin Hoti” në ...

Njeriu i shkarkuar nga Vjosa Osmani rehatohet në qeverinë Kurti

Ndonëse presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani e kishte shkarkuar nga pozita e anëtarit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), pasi ishte dënuar nga gjykata për ...

Ministri për Zhvillim Rajonal kërkon nga Qeveria që të ndajë para për solidarizim me Turqinë

Ministri për Zhvillim Rajonal, Fikrim Damka, ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës që të ndajnë buxhet për solidarizim me Turqinë, e cila u godit nga një ...

Nënshkruhet marrëveshja për financimin e projektit të zgjerimit të shtratit të Lumit 'Klina'

Një javë pas reshjeve të shiut që shkaktuan vërshime dhe përmbysje në Skenderaj, kjo Komunë ka njoftuar se është nënshkruar marrëveshja e bashkëpunimit, për ...

Kosova e interesuar për dronët "Bayraktar" të Turqisë

Kosova e ka në agjendë dhe po punon për çështjen e blerjes së dronëve të prodhimit turk "Bayraktar".

Ministrat e Qeverisë Kurti që kanë më së shumti para të gatshme në banka

Ministrat e kabinetit qeveritar të Kosovës kanë deklaruar pasurinë e tyre në Agjencinë Kundër Korrupsionit, e cila u bë publike më 14 qershor të këtij viti.

Ministri Damka: Të arrestuarit për tenderët me vlerë 100 mijë euro, nuk janë familjarë nga brezi im i parë

Ministri i Zhvillimit Rajonal, Fikrim Damka, ka reaguar pas lajmeve për arrestimin e dy familjarëve të tij, të cilët dyshohet se fituan tenderë pa plotësuar kritere ...

Çka bëri për një vit ministri i Zhvillimit Rajonal, Fikrim Damka?

Rrallë herë dëgjohet duke folur në mbledhjet e kabinetit qeveritar në të cilat rendi i ditës është i gjatë.