Postet nga: telekomi i kosovës

Sa milionë euro mund të arrijë dëmi që mund t'i shkaktohet Telekomit nga kontrata me "Z-Mobile"?

Mbi 100 milionë euro mund të jetë dëmi që mund t'i shkaktohet Telekomit nga kontrata me kompaninë "Z-Mobile".

Telekomi deri më tani i ka paguar 30 milionë euro kompanisë "Z-Mobile" për Arbitrazhin e parë

Ushtruesja e detyrës së kryeshefes së Telekomit të Kosovës, Burbuqe Hana, ka thënë se deri më tani nga vendimi i parë i Gjykatës së Arbitrazhet në ...

A do të ketë largim nga puna të punëtorëve nga Telekomi?

Telekomi i Kosovës është në fazën e ristrukturimit dhe në këtë kuadër kompania do të ofrojë “pako vullnetare” dhe pensione të parakohshme për punëtorë...

Shatri: Telekomi nga kontrata me “Z-Mobile” humbte nga 10 milionë euro në vit

Rreth 13 milionë euro ndërmarrja publike Telekomi i Kosovës detyrohet t’ia paguajë kompanisë “Z-Mobile” pasi humbi një rast në Gjykatën Ndërkombëtare të Arbitrazhit.

Telekomi e quan të parregullt vendimin e Arbitrazhit

Telekomi i Kosovës ka reaguar pas vendimit të Gjykatës Ndërkombëtare të Arbitrazhit, e cila ka vendosur që Telekomi t’ia paguajë mbi 11 milionë euro kompanisë “Z-Mobile”.

Telekomi humb Arbitrazhin kundër kompanisë së Blerim Devollit

“Telekomi i Kosovës” do të obligohet që t’ia paguajë mbi 11 milionë euro kompanisë “Z-Mobile” pasi ka humbur edhe një rast kundër kompanisë “Dardafon.net L.L.C” ...

Telekomi paguan borxhin ndaj ARKEP mbi 9 milionë euro me ndihmën që ia ofroi Qeveria

Afër 10 milionë euro që ekzekutivi i vendit ndau për Ndërmarrjen Publike Telekomi i Kosovës në fund të vitit të kaluar, do të shkojnë për Autoritetin ...

Kurti: Synojmë që Telekomin ta bëjmë lider në Kosovë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në vizitën e tij në Ndërmarrjen Publike, Telekomi i Kosovës ka falënderuar bordin, menaxhmentin dhe punëtorët për ...