Postet nga: telekomi i kosovës

Rizvanolli: Është koha që të shohim përpara investime në rrjet dhe investime në dhomën e përgjimeve

Ministrja e ekonomisë, Artane Rizvanolli në vizitën e saj në Ndërmarrjen Publike, Telekomi i Kosovës ka thënë se gjatë këtij viti ndërmarrjet publike kanë ...

Gjykata Kushtetuese gjen shkelje në vendimet e Themelores, Apelit dhe të Supremes në lidhje me rastin Telekom – Z Mobile

Gjykata Kushtetuese e Kosovës ka gjetur të paktën dy shkelje, në lidhje me vendimet e Gjykatës Themelore fillimisht, e më pas të Apelit e të Supremes, në ...

Tenderi "Furnizim me Internet për rrjetin Sizmologjik të Kosovës dhe lidhjet kabllovike për MZhE", Grfafika: Rrahman Ramaj

Pas tre viteve, Gjykata e Prishtinës "përmbys" vendimin e OShP-së për tenderin e internetit

Më shumë se tri vite pasi Gjykata e Tenderëve e kishte anuluar tenderin e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik (MZhE) për furnizim me internet për rrjetin sizmologjik të ...

Telekomi nxjerrë në shitje 83 automjete

Operatori telefonik i Telekomit, Vala në një postim në “Facebook” ka bërë të ditur se Telekomi i Kosovës bazuar në procedurat standarde të prokurimit publik ka bërë ...

Auditori: Disa punëtorë të Telekomit kanë pasur qasje në sisteme informative edhe pas ndërprerjes së kontratës së punës

Në analizën e bërë të listës së punonjësve, të cilët kanë ndërprerë kontratën e punës dhe listës së përdoruesve aktiv ...

Diskriminimi në Telekom: Me grada e pozita të njëjta, marrin paga të ndryshme

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se për 84 pozita në Telekomin e Kosovës, punonjësit nuk paguhen njëjtë edhe pse kanë grada të njëjta pë...

Telekomi i Kosovës ka angazhuar 11 punonjës pa konkurs publik

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Telekomi i Kosovës ka angazhuar 11 punonjës për punë dhe detyra specifike, pa shpallur konkurs publik.

Telekomi i Kosovës punësoi një ekspert edhe pse nuk kishte diplomë në fushën e kërkuar

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur mangësi në një proces të rekrutimit në Telekomin e Kosovës.