Postet nga: talia e flakës

Publikohen fituesit e çmimeve të festivalit “Talia e Flakës 2022”

Organizatorët e Festivalit “Talia e Flakës” kanë publikuar fituesit të edicionit të sivjetëm të këtij festivali.

Mbyllet festivali "Talia e Flakës 2022", nesër publikohen çmimet

Më shfaqjen e dramës “Inspektor Limi”, të teatrit “Oda” është mbyllur sonte në Gjilan, Festivali i Dramës Origjinale Shqipe, “Talia e Flakës 2022”.

Shfaqja korçare jepet sot në natën e tretë të festivalit ‘Talia e Flakës’

Shfaqja korçare, “5 ditë mbret” shfaqet sot në natën e tretë të Festivalit të Dramës Shqipe, ‘Talia e Flakës”.

Mbyllet festivali ‘Talia e Flakës 2021’, triumfon shfaqja e Teatrit Kombëtar 

Shfaqja e Teatrit Kombëtar të Kosovës “Të vdekurit mbajnë zi për atdheun” me tekst të Beqir Musliut dhe regji të Erson Zymberit, ka marrë çmimet kryesore të ...

‘Talia e Flakës’ mbyllet sot me shfaqjen 'Të vdekurit mbajnë zi për atdheun'

Me shfaqjen e dramës “Të vdekurit mbajnë zi për atdheun” mbyllet sot në Gjilan Festivali Mbarëkombëtar i Dramës Origjinale, “Talia e Flakës”.

Shfaqja nga Ferizaj jepet sot në festivalin ‘Talia e Flakës’

Shfaqja e Teatrit "Adriana Abdullahu” të Ferizajt, "Kontrolli dhe makina e dashurisë" shfaqet sot në Gjilan në kuadër të Festivalit të Dramës Origjinale Shqipe, “Talia e Flakës".

Pesë drama në garë për çmimin ‘Talia e Flakës 2021’

Nga 23 deri më 27 janar 2021, në Gjilan do të mbahet Festivali i Dramës Origjinale Shqipe, "Talia e Flakës".

Mbyllet ‘Talia e flakës 2020’, triumfon shfaqja gjilanase ‘a.y.l.a.n’

Shfaqja “a.y.l.a.n”  e Teatrit të Gjilanit ka marrë çmimin si shfaqja më e mirë e festivalit të Dramës origjinale shqipe “Talia e flakës 2020” që ...