Postet nga: Skender Musa

Agani kërkon nga Gjykata të mos e vonojnë procesin, për shkak të zgjedhjeve lokale

Ish ministri i Shëndetësisë Ferid Agani, në seancën e sotme gjyqësore ka kërkuar nga trupi gjykues që të mos prolongohet çështja gjyqësore ndaj tij, ...

Dalin para gjykatës Ferid Agani e Gani Shabani, për rastin e njohur si “Stenta1”

Në Gjykatën e Prishtinës, ka filluar seanca ndaj ish-ministrit të Shëndetësisë, Ferid Agani dhe ish-sekretarit të Ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani, në të cilë...

Gjykimi ndaj dy hetuesve policorë për korrupsion, flet dëshmitari: Kam dhënë shumë para

Dy hetuesit e Krimeve Ekonomike në Policinë e Kosovës, Lavdim Osmani dhe Lutfi Menxhiqi, të akuzuar nga Prokuroria për marrje të ryshfetit, janë ballafaquar me dëshmitarin Mentor ...

Konflikti për shitblerjen e kafshëve që çoi në vrasje, bëhet rikonstruktimi i vendit të ngjarjes

Në gjykimin e Sadat dhe Fejard Llugaliut, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016 në Podujevë, është bërë rekonstruktimi i vendit të ngjarjes.

Konflikti për shitblerjen e kafshëve që çoi në vrasje, shikohen video-incizimet

Në gjykimin e Sadat dhe Fejard Llugaliut, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016 në Podujevë, në seancën e sotme janë shikuar video-incizimet lidhur me kë...

Skender Musa - drejtuesve të OAK-së: Jeni të dobët, të korruptuar e shumë hakmarrës

Në Kuvendin e Odës së Avokatëve të Kosovës i cili është duke u mbajtur që nga mëngjesi i ditës së sotme, është paraqitur raporti i ...

Kufizohet për publikun dëshmia në gjykimin ndaj të akuzuarve për krim të organizuar me pronat në Fushë Kosovë

Arben Bashota dhe dy vëllezërit Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar për krim të organizuar, janë ballafaquar sot me dëshmitarin Murat Tërnava, i cili ka ...

Konflikti për shitblerjen e kafshëve që çoi në vrasje, eksperti i forenzikës jep detaje për filmimet në ditën kritike

Në gjykimin ndaj Sadat dhe Fejard Llugaliu, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016-të në Podujevë, të njëjtit janë ballafaquar me ekspertin e Agjencisë së ...