Postet nga: Sindikata

Peticioni për shkarkimin e kryetarit të Bordit të RTK-së, përballja Hoxha - Boletini në Komisionin parlamentar

Sindikata e Pavarur e RTK-së po kërkon shkarkimin e kryetarit të bordit të RTK-së, Besnik Boletini përmes një peticioni të nënshkruar nga 361 punëtorë.

Minatorët i reagojnë qeverisë, tregojnë se sa është paga mesatare në Trepçë

Sindikata e Pavarur e Minatorëve të Trepçës (SPMT) ka reaguar ndaj njoftimit të Ministrisë së Ekonomisë, të cilët kanë thënë se pagat e minatorëve të "...

Greva në 'Trepçë', shkon në 5 numri i minatorëve që kërkojnë ndihmë mjekësore - Pamje

Në ditën e katërt të grevës, 5 minatorë kanë kërkuar ndihmë mjekësore.

Kerleshi: Sapo e dërguam edhe një minator në spital

Destan kerleshi, përfaqësues i Sindikatës së Punëtorëve të “Trepçës” ka tha se sot është dërguar edhe një minator për trajtim mjekësor ...

Punëtorët teknikë të QKMF në Prishtinë protestojnë për pagat e ulëta

Punëtorët teknik të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë kanë protestuar sot në shenjë pakënaqësie në lidhje me trajtimin dhe pagat e ulë...

Pakënaqësitë me menaxhmentin, minatorët e Trepçës mbajnë tubim

Lidhur me vendimet e fundit të menaxhmentit të Trepçes për mosrealizimin meditjeteve të minatorëve që mbajtën grevën, si dhe për kushtet e punës, ë...

Vonesa e pagës për këtë muaj, minatorët e 'Trepçës' protestojnë me grevë

Paga e muajit të kaluar nuk doli me kohë për mbi 1,200 minatorët e Ndërmarrjes Publike “Trepça”.

Degradimi i Fadil Hoxhës në pozitë - Sindikata e quan vendim hakmarrës, Ahmetxhekaj thotë se nuk kishte ndikim në proces 

Shkumbin Ahmetxhekaj, drejtori i Radio Televizionit të Kosovës (RTK), e ka degraduar Fadil B. Hoxhën, kryetarin e Sindikatës së Pavarur të RTK-së për 5 shkallë, 9 muaj pasi ...