Postet nga: shtylla elektrike

Shtylla elektrike bie mbi një veturë në Pejton - FOTO

Një shtyllë elektrike ka rënë mbi një veturë në lagjen Pejton në Prishtinë.

Obiliq, shtylla elektrike mbahet e mbështetur në kulmin e një dyqani - FOTO

Një qytetar ka dërguar fotografi në adresë të KALLXO.com, në të cilën shihet se në Obiliq, shtylla elektrike mbahet për kulmin e një dyqani.

Rrihen 4 persona në Pejë për një shtyllë elektrike

Katër persona në Pejë janë përfshirë në një rrahje, pas një mosmarrëveshje rreth vendosjes së një shtylle elektrike.

Shtylla elektrike e dëmtuar rrezikon banorët në Prizren

Një shtyllë elektrike që mban dhjetëra kabllo po praqet rrezik për banorët në një lagje në Prizren.

E rrezikshme – Shtylla me dhjetëra kabllo po mbahet mbi një guri në Pejë

Në qëndër të Pejës, tek rruga "Medlin Olbrajt", nën një shtyllë të drurit, në të cilën janë të vendosura dhjetëra kabllo elektrike është vendosur ...

Shtylla elektrike rrezikon nxënësit e shkollës 'Hilmi Rakovica' në Prishtinë

Një shtyllë elektrike e drurit po rrezikon nxënësit e shkollës 'Hilmi Rakovica' në Prishtinë.

VIDEO – Shtylla elektrike rrezikon banorët në fshatin Lubovë të Istogut

Një qytetar ka dërguar në adresë të KALLXO.com pamje ku shihet si një shtyllë elektrike rrezikon shtëpitë të cilat gjenden afër saj.

Rrëzohen shtyllat e energjisë elektrike në Dragash, qytetarët mbesin pa rrymë që nga mëngjesi

Për shkak të erërave të forta dhe reshjeve të borës disa shtylla elektrike janë rrëzuar në fshatin Brezne të Dragashit.