Postet nga: Shpresa bakija

Vendimi i Gjykatës - 2 vite burgim ndaj gjakovarit të akuzuar për vjedhje

Vedat Gjuliaj, i akuzuari për tre vepra penale sot u shpallë fajtorë.

I akuzuari për grabitje në tentativë kërkon gjykim në gjuhën gjermane

Në gjykimin ndaj Vedat Gjuliaj, i akuzuar për tri vepra penale, mbrojtësja e tij avokatja Shpresa Bakija e kundërshtoi aktakuzën, duke kërkuar nga gjykata që ...

Miratohet Dorëheqja e Prokurorit që Drekoi me të Akuzuarin

Në mbledhjen e sotme Këshilli Prokurorial i Kosovës miratoi dorëheqjen e prokurorit të Ferizajt Visar Musa.

Shpresa Bakija Kthehet në Punë

Shpresa Bakija është kthyer përsëri në vendin e saj të punës si kryeprokurore e Prokurorisë Themelore në Gjakovë, pasi Gjykata e Apelit ia vërtetoi pafajësinë ...

I Vërtetohet Pafajësia ish-Kryeprokurores

Me anë të një komunikate Gjykata e Apelit bëri të ditur se refuzoi ankesën e prokurorisë ndaj aktgjykimit të Gjykatës Themelore në Gjilan të datës 20 qershor 2016 ...

Bakija nuk ka Marrë Vendimin e Apelit

Ish-kryeprokurorja e Gjykatës Themelore në Gjakovë Shpresa Bakija kur foli për KALLXO.com nuk i komentoi shkrimet e medieve që Gjykata e Apelit vërtetoi pafajësinë e ...

E Pafajshme Shpresa Bakija

E Pafajshme Shpresa Bakija

Bakija akuzohej për keqpërdorim të detyrës zyrtare, zbulim të fshehtësisë zyrtare dhe cenim të fshehtësisë së korrespondencës.

Kryeprokurorja e Suspenduar e Gjakovës Mohon Fajësinë

Në gjykimin kundër kryeprokurores së suspenduar të Gjakovës, Shpresa Bakija dhe Arben Arifit, kanë dëshmuar Kreshnik Gashi, autor i emisionit “Drejtësia në Kosovë” dhe dëshmitarë...