Postet nga: diana sina

Gjakovë, udhër ndëshkimor ndaj ish-nënkryetarit të komunës së Gjakovës

Ish-nënkryetari i komunës së Gjakovës, Ramadan Hotit është dënuar me shumë prej 300 euro.

Refuzohen propozimet për ekspertiza në gjykimin për konkursin në Spitalin e Gjakovës

Vera Lleshi, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit, ndërsa ...

Gjakovë: Mjekja e Spitalit të Gjakovës dhe kandidatja e një konkursi, ballafaqohen me dëshmitarë

Vera Lleshi, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit, ndërsa ...

Gjakovë: Mjekja e Spitalit dhe kandidatja e një konkursi, ballafaqohen me kolegen e tyre si dëshmitare

Vera Lleshi, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit, ndërsa ...

Gjakovë, shtyhet seanca ndaj ish-Nënkryetarit të Komunës pasi gjendet në Amerikë

Seanca e sotme e ndaj ish-Nënkryetarit të Komunës së Gjakovës, Ramadan Hotit është shtyrë për datën 9 dhjetor.

Gjakovë, shtyhet seanca e mosraportimit ose raportimit të rremë të pasurisë ndaj ish-asamblistes

Seanca e sotme ndaj Rina Domi-Nixha, e akuzuar për mosraportim ose raportim të rremë të pasurisë, nga gjykatësja e rastit Diana Sina, u shty për datën 30 ...

Gjakovë: Mjekja e Spitalit dhe kandidatja e një konkursi në këtë spital, ballafaqohet me dëshmitarë

Vera Lleshi, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit, ndërsa ...

Të akuzuarit për vjedhjen e materialit ndërtimor në vlerë mbi 10 mijë euro, u ballafaquan me të dëmtuarin

Vëllezërit Saramand dhe Driton Cufa, të akuzuar për vjedhje të rëndë në bashkëkryerje, dolën sot para gjyqtares së rastit Diana Sina, për t`...