Postet nga: samedin mehmeti

Hoti kërkon masa urgjente ndaj zyrtarëve policorë që e keqpërdorin detyrën

Zyra e Kryeministrit njofton që Avdullah Hoti ka kërkuar nga drejtori i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti dhe kryeshefi i Inspektoratit të Policisë Kushtrim Hodaj, që menjëherë, ...

Emërohet Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës

Samedin Mehmeti është Drejtori i ri i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës.

Mehmeti: Nuk do të amnistohen policët që shkelin masat anti-COVID

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti, ka deklaruar se asnjë zyrtar policor që ka shkelur masat kundër COVID-19 nuk do të amnistohet.

Afera në Prokurim, drejtori i Policisë thotë se po vazhdojnë hetimet

Në intervistë për KALLXO.com, ushtruesi i detyrës së drejtorit të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti, foli për aferën e zhdukjes së disa dokumenteve brenda ...

Shefi i Policisë flet për tenderët e Ministrisë së Shëndetësisë

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti është pyetur gjatë emisionit të KALLXO.com edhe për veprimet hetimore në drejtim të tenderëve ...

A do të ketë shkarkime në Polici?

Në pjesën e parë të emisionit e sontëm të KALLXO.com ku po diskutohet për sigurinë në vend është ngritur edhe çështja për refomat e rrjedhimisht ...

Shpjegimi i drejtorit të Policisë për shuarjen e Task-Forcës anti-korrupsion

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti, është pyetur në emisionin në KALLXO.com lidhur me shuarjen e Departamentit Special Anti-Korrupsion nga Qeveria Hoti, ...

Vjedhja e mbi 2 milionë eurove, deri ku kanë shkuar hetimet?

Ushtruesi i drejtorit të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti, i cili është i ftuar në emisionin në KALLXO.com është pyetur lidhur me hetimet me rastin e zhdukjes së ...