Postet nga: safet krasniqi

Gjykata e kundërshton hedhjen e aktakuzës për zyrtarin e ATK-së

Safet Krasniqi, zyrtari i Administratës Tatimore të Kosovës po akuzohet nga prokuroria se në pozitën e ushtruesit të drejtorit të Njësisë së Hetimeve Tatimore dhe Inteligjencë...

Suspendohet nga puna zyrtari i Administratës Tatimore të Kosovës, Safet Krasniqi

Shefi i Njësisë së Hetimeve dhe Inteligjencës në Administratën Tatimore të Kosovës, Safet Krasniqi, është pezulluar nga puna.

Deklarohet i pafajshëm zyrtari i Administratës Tatimore të Kosovës

Sot në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca ndaj zyrtarit të Administratës Tatimore të Kosovës, Safet Krasniqi, i cili po akuzohet se në pozitën e ...

ATK nuk e pezullon nga puna zyrtarin me aktakuzë për korrupsion

Po behën një muaj nga dita kur Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë kundër udhëheqësit të inteligjencës në Administratën ...

Dështon seanca ndaj zyrtarit të lartë të ATK-së

Ka dështuar të mbahet seanca ndaj Safet Krasniqit, ushtrues i detyrës së shefit të Inteligjencës në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK), i akuzuar për ...

Hulumtimi i ‘Jeta në Kosovë’, aktakuzë për vjedhjen e organizuar tatimore

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë ndaj Safet Krasniqit, ish-ushtruesit të detyrës së drejtorit të Njësisë së Hetimeve Tatimore  dhe të Inteligjencës në Administratën ...