Postet nga: rimekembja ekonomike

Kërkohet rishikimi i Programit për Rimëkëmbje Ekonomike

Oda e Afarizmit të Kosovës kërkon nga qeveria e re, e udhëhequr nga Albin Kurti, që të rishikoj fondin për rimëkëmbje ekonomike, në më...

Kur fillon shpërndarja e 222 milionë eurove?

Qeveria në detyrë e Kosovës, javën e ardhshme do të fillojë së zbatuari masën e parë nga Programi i rimëkëmbjes ekonomike, që u prezantua të ...

Bizneset që do të marrin para nga pakoja e rimëkëmbjes, flet zv/ministri i Financave

Zëvendësministri i Ministrisë së Financave, Agim Krasniqi në debatin për rimëkëmbjen ekonomik në "KALLXO Pernime", ka thënë se 106 milionë euro do të ndahen pë...

Prebreza flet për 'aksham pazarin' me buxhetin 2021

Visar Prebreza, redaktor në KALLXO.com, i ftuar në emisionin "KALLXO Pernime", ka folur rreth buxhetit të vitit 2021, dhe pasojat që do të vuaj vendi ynë me projektet e kë...

Kusari- Lila: Në kohë pandemie ministrisë së asfaltit iu rrit buxheti

Në emisionin e sontëm "KALLXO Pernime", po diskutohet për rimëkëmbjen ekonomike në vendin tonë.

Krasniqi tregon për pozicionet që kanë ndryshuar në buxhetin e vitit 2021

Në debatin "KALLXO Pernime", me Jeta Xharrën është diskutuar për rimëkëmbjen ekonomike në vendin tonë dhe miratimin e buxhetit për vitin 2021.

Debat Pernime për rimëkëmbjen ekonomike - LIVE

Në emisionin e sotëm "KALLXO Pernime", do të diskutohet për rimëkëmbjen ekonomike në vendin tonë.

Qeveria-Kuvendi

17 milionë euro nga AKP-ja Qeveria i ridestinoi për rimëkëmbje ekonomike

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme elektronike ka vendosur për përdorimin e mbi 17 milionë eurove nga Agjencia Kosovare e Privatizimit, për Programin e rimëkë...