Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Debat Pernime për rimëkëmbjen ekonomike - LIVE

Në emisionin e sotëm “KALLXO Pernime”, do të diskutohet për rimëkëmbjen ekonomike në vendin tonë.

Qeverisë së Kosovës iu deshën 10 muaj që të kaloj në Kuvendin e Kosovës Ligjin për rimëkëmbje ekonomike.

Për të diskutuar rreth të ardhmes së ekonomisë në vendin tonë, në emisionin e sotëm janë të futar Agim Krasniqi, zëvendësministër në Ministrinë e Finanacve, nga radhët e LDK-së, Mimoza Kusari Lila, deputete nga radhët e LVV-së, Besnik Berisha nga Fondi për Garanim të Kredive, dhe Visar Prebreza, redaktor në KALLXO.com.

Debatin rreth rimëkëmbjes ekonomike mund ta ndiqni sonte duke filluar nga ora 22: 30 në TV Dukagjini dhe live në KALLXO.com.