Postet nga: reagim

BE: Arrestimi i Shtetasve Turq Vë në Pikëpyetje Respektimin e Procesit Ligjor

Bashkimi Europian ka reaguar pas arrestimit dhe deportimit të gjashtë shtetasve turq nga Kosova.

AGK Dënon Tendencën e Frikësimit të Gazetares Serbeze Haxhiaj

Redaktores së Radio Kosovës, Serbeze Haxhiajt brenda muajit mars dy herë i është ngjyrosur vetura me ngjyrë të kuqe nga persona të panjohur.

Policia Reagon Ndaj Shkrimeve të Portaleve Serbe

Me anë të një komunikate, Policia e Kosovës ka reaguar dhe ka dhënë sqarime në lidhje me disa lajme të publikuara nga mediat serbe.

Ministria e Drejtësisë i Përgjigjet VV-së, Nuk e Përmend Raportin e BE-së

Ministria e Drejtësisë ka shprehur mospajtimin e plotë me konstatimet e Lëvizjes Vetëvendosje, të shprehura në konferencën e sotme të thirrur nga ky subjekt.

Vetëvendosje Reagon Pas 'Vetëpërjashtimit' të 13 Deputetëve të Saj

Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar pas formimit të një grupi parlamentar nga 12 deputetë që fituan mandate nën "flamurin" e saj dhe pas kthimit të Donika Kadaj – Bujupit tek ...

ORCA Kërkon Llogari nga Haradinaj për Përjashtimin e Agjencisë Kosovare të Akreditimit

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim  (ORCA) ka shprehur shqetësimet e saja për vendimin e organizatës ndërkombëtare, ” European Quality Assurance Register for ...

Hoti: Propozimi i Ramës për President Mbarëkombëtar, Mungesë Respekti

Avdullah Hoti, kryetari i grupit parlamentar të LDK-së, ka reaguar ndaj propozimit për një president mbarëkombëtar të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama.

AGK Dënon Gjuhën e Urrejtjes të 'TV Most'

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës dërgon kritikë të ashpër redaksisë së televizionit "Most" me seli në Zveçan për shkak të përdorimit të gjuhë...