Postet nga: ramiz buzhala

Aplikantët pranojnë se iu nënshtruan testimit për bashkëpunëtorë profesional me disa prej pyetjeve që i shpërndau kryeprokurori Buzhala

Pas marrjes së një mesazhi nga ana e kryeprokurorit të Prokurorisë Themelore në Gjakovë, Ramiz Buzhala, me disa prej pyetjeve të cilat do të ishin pjesë e një testi me ...

Dyshime se Kryeprokurori i Gjakovës shpërndau pyetjet e testit për bashkëpunëtorë profesionalë - VIDEO

“Ese aktakuza, Prokurori i Shtetit, Gjykata Kushtetuese”, kështu fillon një mesazh i cili i është dërguar ekipit të KALLXO.com në orën 11:25 gjatë ditës së sotme. 

Gjakovë, Policia me kërkesë të Prokurorisë merr dosjen e një konkursi të shpallur nga Komuna

Të hënën me 14 shkurt Policia e Kosovës me kërkesën e Prokurorisë në Gjakovë, ka marrë dosjen e një konkursi të shpallur nga ana e Komunë...

Komisioneri i AAK-së dhe vëzhguesi i NISMA-s në një shkollë në Malishevë arrestohen për dhënie dhe marrje ryshfeti

Dy persona më saktësisht një komisioner dhe një vëzhgues në gjimnazin “Hamdi Berisha” në Malishevë janë arrestuar pasditen e sotme nën dyshimin se të njëjtit kanë ...

Prokurori me masë disiplinore zgjidhet kryeprokuror në Prokurorinë e Gjakovës

Ramiz Buzhala është zgjedhur kryeprokuror në Prokurorinë e Gjakovës.

Prokuroria kërkon të dënohen ish drejtori i Urbanizmit dhe bashkëpunëtorit e tij

Drejtori i Urbanizmit Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional pranë kësaj drejtorie Agron Gojani, po akuzohen me akuza të ndërlidhura me korrupsion.

Jepet mbrojtja përfundimtare në gjykimin ndaj drejtorit dhe bashkëpunëtorit në Drejtorinë e Urbanizmit të Gjakovës

Drejtori i urbanizmit Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional në këtë drejtori, Agron Gojani, po akuzohen për vepra penale të ndërlidhura me ...

Dënim me kusht dhe plotësues për të akuzuarin për keqpërdorim të votave

Shefqet Zogaj, i akuzuar për falsifikim të rezultateve të zgjedhjeve të vitit 2017, ishte deklaruar i fajshëm dhe ndaj të njëjtit sot u shpall aktgjykimi.