Postet nga: punësim

Vonesa e të dhënave hedh hije mbi pretendimet për punësim të Qeverisë së Kosovës

 

Specializantët protestojnë përsëri para Ministrisë së Shëndetësisë

Një grup i specializantëve kanë protestuar gjatë ditës së sotme para Ministrisë së Shëndetësisë të cilët kërkuan t’u plotësohen kërkesat pë...

Agjencia e Statistikave me mungesë statistikash

Të dhënat e fundit të kompletuara për shkallën e punësimit dhe të papunësisë në Kosovë janë të vitit 2020 - më të reja nuk ka.

Kandidatja për asamble nga PDK-ja zgjedhet mësimdhënëse në Ferizaj 

Në vendimin e Drejtorisë së Arsimit në Komunën e Ferizajt, Mimoza Fazliu është zgjedhur mësimdhënëse për të ligjëruar lëndët ekonomike në Shkollë...

Gruaja e kryeshefit të 'Prishtina Parking' punësohet në ndërmarrjen 'Pallati i Rinisë'

Mirlinda Qazimi, gruaja e kryeshefit të ndërmarrjes ‘Prishtina Parking’, Liridon Restelica, është punësuar në ndërmarrjen 'Pallati i Rinisë' në Prishtinë.

Për tre muajt prill-qershor, u rrit shitja dhe punësimi në tregti e shërbime

Volumi i shitjeve në tregti e shërbime, shënoi rritje në tremujorin e dytë të sivjetmë në raport me periudhën e njëjtë të vitit 2020. Së bashku me ...

Xhafer Tahiri premton punësimin e 60 grave në fabrikën e tekstilit në Stanoc të Epërm (VIDEO)

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, në Debat Pernime ka thënë se do të punësohen 60 gra në ...

I kishte marr të dëmtuarit 10 mijë euro duke i premtuar punësim në KEK ose PTK, paraburgoset për 30 ditë i dyshuari Xh.P.

Gjykata Themelore në Ferizaj, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit Xh.P.