Postet nga: Prokuroria Speciale

Akakuzë Kundër Samet Imishtit

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Ferizaj kundër të pandehurit Samet Imishti, i cili dyshohet për veprë...

Dy Biznesmenë do t’i Kthejnë Buxhetit të Shtetit 402.228 euro

Për të mos shkuar në burg gjykata ka obliguar biznesmenët Arion Lleshi e Shpend Agani t’ia kthejnë shtetit mbi 400 mijë euro.

Fluturimi i Sokolit Drejt Folesë së “Al Nusras”

Sokol Morina, i akuzuar nga Prokuroria Speciale për veprën penale organizim dhe pjesëmarrje në grupe terroriste, është paraqitur sot para gjykatës në Pejë, në një seancë ...

Ndërrohet Gjyqtarja në Gjykimin për Terrorizëm

Hajrie Shala që ishte kryetare e trupit gjykues në gjykimin ndaj 11 personave të akuzuar për organizim e pjesëmarrje në grupe terroriste dhe armëmbajtje pa leje ka kaluar ...

Aktakuza ndaj Enver Hasanit Arrin në Gjykatë

Me këtë aktakuzë do të merret Departamenti për Krime të Rënda në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Enver Hasani me Aktakuzë, Rama-Hajrizi Lirohet prej Hetimeve

Prokuroria Speciale e Kosovës të mërkurën ka ngritur aktakuzë kundër ish-kreut të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, Enver Hasani nën dyshimin se ka kryer ...

Aktakuzë për Terrorizëm Ndaj dy Personave

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve A.L dhe N.B., për shkak të kryerjes së veprës penale organizim ...

Deklarojnë Pafajësinë të Arrestuarit te Liqeni i Badovcit

Besnik Latifi, Gazmend Haliti, Milazim Haxhiaj, Fehmi Musa dhe Enis Latifi u deklaruan të pafajshëm për akuzat me të cilat ngarkohen.