Postet nga: 'Stenta'

Rrëfimi i dëshmitarit në rastin 'Stenta 2'

Procesi gjyqësor në rastin ‘Stenta 2' ndaj 41 doktorëve dhe infermier, të akuzuar ka vazhduar sot në Gjykatën e Prishtinës

Dëshmitari nuk e ndien veten të dëmtuar në rastin 'Stenta 2'

Gjykimi ndaj 41 doktorëve dhe infermier në rastin 'Stenta 2' ka vazhduar sot në Gjykatën e Prishtinës.

Dëshmitari në emër të Ramush Haradinajt çmimet e stentave uleshin

Në gjykimin ndaj 42 mjekëve në rastin e njohur si “Stenta 2”, dëshminë e saj e ka dhënë Elife Bajraktari e cila tregoi se bashkëshorti i saj kishte ...

Rasti 'Stenta 2' - Dështon seanca, gjykatësja e zënë me intervistë për Departamentin Special

Dështon të mbahet seanca gjyqësore ndaj mjekëve të akuzuar për vepra penale të keqpërdorimit të pozitës në rastin "Stenta 2".

Avokati i Gani Shabanit: Drejtësia vonon por triumfon

Ish ministri i Shëndetësisë, Ferid Agani, është dënuar me 2 vjet e gjashtë muaj burg ndërsa ish sekretari i përgjithshëm i kësaj ministrie, Gani ...

Rasti 'Stenta' dëgjohen ekspertët

Në gjykimin ndaj ish-ministrit të Shëndetësisë Ferid Agani dhe ish-sekretarit të ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani në rastin e njohur si “Stentat“, në cilësi të ...

Rasti 'Stenat', mbrojtja e ish-sekretarit të MSh-së, Gani Shabani propozon dëshimtarë të rinj

Gjykata Themelore e Prishtinës gjatë ditës i ka shqyrtuar propozimet e të akuzuarve për plotësimin e provave, në rastin ku për keqpërdorim të pozitë...

Hiqet lista e pritjes për stentime në QKUK

Pas punës intensive 24-orëshe, 7 ditë në javë në Shërbimin e Kardiokirurgjisë me Kardiologji Invanzive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, është arritur që në të...