Postet nga: projekt

Pjesë e parë e ‘Rrugës A’ pritet të kushtojë 9,5 milionë euro

Komuna e Prishtinës ka shpallur tender për pjesën e parë të projektit ‘Rruga A’ që pritet të lidh lagjet ‘Mati’, ‘Prishtina e Re’ dhe ‘Kalabria’.

Ndërlidhja e lagjes "Kalabria" me atë "Dardania", Komuna e Prishtinës shpall tender për studimin e fizibilitetit

Komuna e Prishtinës ka hapur tender për studimin e fizibilitetit për projektin e ndërlidhjes së lagjes “Kalabria” me lagjen “Dardania”.

Komuna e Prishtinës i jep 3 muaj afat shtesë kompanisë për përfundimin e punëve në Parkingun Nëntokësor

Afati për përfundimin e punëve në Parkingun Nëntokësor tek Fakulteti Filologjik në kryeqytet ka qenë muaji gusht. Por, Komuna e Prishtinës i ka dhë...

Projekti Eyewitness Ukraine tregon përvojën e gazetarëve gjatë luftës

Video projekti i ri i BIRN përmban intervista me gazetarë ukrainas të cilët tregojnë se si pushtimi rus ka ndryshuar jetën e tyre profesionale dhe atë personale, ...

Komuna e Prishtinës nis procedurat për ndërtimin e "Rrugës A”, pjesa e parë do kushtojë 9.5 milionë euro

Komuna e Prishtinës ka shpallur tenderin për ndërtimin e "Rrugës A". Kostoja e pjesës së parë të këtij projekti kap vlerën e 9.5 milionë ...

Liburn Aliu: Po planifikojmë tren të shpejt në linjën Prishtinë-Fushë Kosovë

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka thënë se janë duke planifikuar një formë të re transporti që ka synim lidhjen e Prishtinës ...

Rama: Sot u vendos të inicohet projekti parcial për ‘rrugën A’

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka njoftuar se sot është iniciuar projekti parcial për rrugën A.

Ec Ma Ndryshe prezanton projektin për revitalizimin e rrugës “Marin Barleti” në Prizren

Në prani të pjesëmarrësve institucional, shoqërisë civile dhe të BE-së dje është mbajtur prezantimi i projekteve zbatuese për revitalizimin e rrugës Marin Barleti dhe Kinemanë ...