Postet nga: pengim i personave zyrtarë

Prishtinë, Policia pretendon se zyrtarët policorë u kërcënuan nga përgjegjësit e një lokali

Një incident ka ndodhur të premten rreth orës 19:30 në Rrugën B në kryeqytet.

Tenton t'i ikë Policisë me veturë, pasi ndalet rezulton i dehur

Një person është arrestuar dhe është dërguar në mbajtje për pengim të policëve në kryerje të detyrës.

Lipjan, pronarja e lokalit pengon zyrtarët policor

Një pronare e një lokali në sheshin ‘Adem Jashari’ në Lipjan është shoqëruar në polici pasi ka penguar zyrtarët policor në shqiptimin e gjobës.

Tenton t`u ikën policisë, arrestohet pas një muaji

Në fund të korrikut të këtij viti, një person kishte rrezikuar jetën e disa zyrtarëve policor deri sa po tentonte të ikte nga ta.

Arrestohen për mosrespektim të urdhrave të policisë

Policia ka njoftuar përmes raportit të saj ditor se dje janë arrestuar dy persona për pengim të personave zyrtarë në kryerje të detyrës.

Arrestohet për Pengim të Zyrtarëve Policorë

Policia ka arrestuar një person pasi që ky i fundit ka penguar zyrtarët policorë në kryerje të detyrës së tyre.

Pengojnë dhe Fyejnë Policët

Sipas raportit policor, incidenti ka ndodhur dje rreth orës 9:00 në rr. “Adem Jashari” në Pejë.

Policët Hasin në Rezistencë

Dy persona janë arrestuar pasi kanë penguar dhe sulmuar policët që ishin në detyrë zyrtare.