Postet nga: Paraburgimi

''Burdushit '' i vazhdohet paraburgimi edhe për 2 muaj

Mjeku popullor, Hysri Peçani i njohur si '' Burdushi '', gjendet nën masën e paraburgimit qe 30 ditë, nën dyshimin për 4 vepra penale, ushtrim i kundë...

Grabitja në Deçan, në paraburgim edhe një i dyshuar

Gjykata ka caktuar 30 ditë paraburgim edhe ndaj një të dyshuari tjetër për grabitjen në Isniq të Deçanit.

Apeli e lë në paraburgim “Burdushin”

Gjykata e Apelit e Kosovës, i ka refuzuar si të pa bazuara ankesat e avokatëve mbrojtës kundër caktimit të masës së paraburgimit prej një muaji, ...

Mbrojtja e të dyshuarëve për ‘rastin Ivanoviq’ paralajmërojnë ankesë - VIDEO

Mbrojtësit e tre të dyshuarve për vrasjen e Ivanoviqit, kanë paralajmëruar se do e kundërshtojnë vendimin e Gjykatës Themelore të Prishtinës e cila ua ...

Një muaj paraburgim për të dyshuarin për tentim vrasje në Isniq

Gjykata e Pejës ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit Sh.M., i dyshuar për tentim vrasjen ...

Detaje nga seanca e paraburgimit ndaj policit dhe pesë të tjerëve për kokainë

Një hetim pesë mujor i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, ka rezultuar me gjashtë të arrestuar nën dyshimin për blerje, posedim ...

Gjykata lë në paraburgim policin dhe 5 të dyshuarit e tjerë për narkotikë

Gjykata e Ferizajt ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh për gjashtë të arrestuarit, të dyshuar për përdorim dhe shitje të substancave narkotike.

Avokati i Milaim Zekës paralajmëroi ankesë pas caktimit të paraburgimit

Gazmend Halilaj, avokat i Milaim Zekës, pas caktimit të paraburgimit prej 30 ditësh ka deklaruar se do të ankohen në shkallë të dytë.