Postet nga: Paraburgimi

I dyshuari për vrasjen e policit i prangosur - FOTO

 

Dosja e Prokurorisë: Të pandehurit për të vjedhur hynin nëpër shtëpi përmes dritareve

Gjykata e Ferizajt ka miratuar kërkesën e Prokurorisë për masën e sigurisë ndaj 4 të dyshuarve për vjedhje të rëndë.

Apeli vërteton vendimin për paraburgim ndaj Xhabir Zharkut

Gjykata e Apelit ka vërtetuar vendimin e Gjykatës së Ferizajt për vazhdimin e paraburgimit ndaj Xhabir Zharkut edhe për dy muaj.

Gjykata merr vendim për Xhabir Zharkun

I është vazhduar masa e paraburgimit ish-kryetarit të Komunës së Kaçanikut, Xhabir Zharkut.

Paraburgim për 6 personat që u përleshën ne Gjykatën e Ferizajt të enjten

Gjykata e Ferizajt ka vendosur masën e paraburgimit prej 30 ditësh për të dyshuarit Burim Hasani, Gramoz Hasani, Milaim Krraba, Leotrim Krraba, Argjend Ramadani dhe Arton Ramadani, të ...

Dosja e Prokurorisë: Si ndodhi përleshja me grushte e karrige në gjykatën e Ferizajt

Prokuroria e Ferizajt ka paraqitur kërkesë për caktimin e paraburgimit ndaj Burim Hasanit, Gramoz Hasanit, Leotrim Krrabës, Milaim Krrabës, Artan Ramadanit dhe Argjend Ramadanit të cilë...

Detaje nga seanca e sotme ndaj Xhabir Zharkut

Sot në seancën dëgjimore në Gjykaten e Ferizajt u vendos që ish-kryetari i Komunës së Kaçanikut, Xhabir Zharku të qëndrojë një 1 muaj në paraburgim.

Gjykata vendosi për Xhabir Zharkun

Gjykata e Ferizajt ka vendosur lidhur me kërkesën e Prokurorisë për masën e sigurisë në rastin e ish-kryetarit të Kaçanikut, Xhabir Zharku.