Postet nga: Pagat

Pagat e ulëta i mbajnë larg punonjësit e kualifikuar nga hotelet shqiptare

Pasi përfundoi arsimin profesional në degën hoteleri-turizëm, Donaldo Dedgjonaj nga Lezha u largua nga Shqipëria. Paga e ulët e shtyu të riun që ta shikojë ...

Punëtorët pa paga presin subvencionimin nga qeveria

Masat e Qeverisë së Kosovës për parandalimin dhe luftimin e koronavirusit, kanë lënë pa punë K.G (emër i njohur për redaksinë). Ai është pezulluar ...

Nënkryetarja e Mitrovicës së Veriut: Askush nuk merr pagë nga dy sistemet

Nënkryetarja e Komunës së Mitrovicës së Veriut, Adriana Hoxhiq ka thënë në "Kallxo Pernime" se askush nga shërbyesit civilë në këtë Komunë nuk merr ...

Punëtorët e Trepçës ende pa rroga

Problemet lidhur me rrogat e minatorëve të Trepçës nuk kanë të ndalur. As sot me katërmbëdhjetë janar këta punëtorë nuk i kanë marr rrogat ...

Bordi i Përkohshëm i Postës anuloi vendimin për rritje pagash

Bordi i Përkohshëm i Ndërmarrjes Publike Posta e Kosovës ka shfuqizuar një vendim të cilin e mori vetëm pak ditë më parë.

Bordi i Postës: Nuk është rritur asnjë pagë e zyrtarëve të lartë

Bordi i përkohshëm i drejtorëve të Postës së Kosovës me anë të një njoftimi ka thënë se nuk kanë rritur asnjë pagë të asnjë ...

Ministria e Ekonomisë i kërkon Bordit të Postës të anulojë vendimin për rritjen e pagave

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit, nëpërmes Njësisë për Politika dhe Monitorim të Ndërmarrjeve Publike, i ka dërguar shkresë Bordin e Përkohshëm të ...

Rrogat e kosovarëve në Gjermani, paguhen deri 1600 euro më pak se gjermanët

Mbi 900 mijë shtetas nga Ballkani Perëndimor jetojnë në Gjermani. Mbi 350 mijë janë në marrëdhënie të rregullta pune, shumica si të kualifikuar. Por pagat e tyre janë më ...