Postet nga: Pagat

Haradinaj: Mësimi fillon të hënën

Kryeministri Ramush Haradinaj përmes një statusi në Facebook ka bërë të ditur se është arritur marrëveshje me përfaqësuesit e SBASHK-ut dhe mësimi do të ...

Kompania kosovare ua jep pagën e 14-të punëtorëve

Kompania vendore, “Meka Halal Food” ka njoftuar se punëtorëve të kësaj kompanie, u është dhënë sot paga e 14-të.

Kërcënimet e SBAShK-ut për Ligjin e Pagave, Haradinaj u premton se do merren parasysh kërkesat

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka zhvilluar një takim me përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, pasi kjo e fundit ...

Ministria u zbret rrogat, pakënaqësi te punëtorët e Galerisë Kombëtare

Pavarësisht se u ishte premtuar rritje pagash, pas miratimit të Rregullores së re për gradimet dhe pagat e krijuesve përformuesve dhe stafeve tekniko artistike nga Qeveria, MKRS ...

Specializantët ankohen se nuk janë paguar 

Specializantët e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës nuk janë paguar për muajin tetor, ndërsa që nga muaji gusht kanë pasur probleme me pagesat e kujdestarive.

Pagat, të pamjaftueshme për mbulimin e shpenzimeve mujore

Gjatë 10 vjetëve të fundit, pagat për punonjësit si në sektorin publik ashtu edhe atë privat në Kosovë, kanë pësuar ndryshime të ndjeshme. Në sektorin publik, pagat ...

Deficiti buxhetor në 2019-ën 416 milionë Euro

Sipas Projektligjit të Republikës së Kosovës të propozuar nga Qeveria, buxheti i përgjithshëm i vendit i paraparë për vitin 2019 pritet të jetë 2.365 miliardë euro që ...

Pesë profesionet e paguara më së shumti dhe ku e ndieni veten më komod

Së fundmi, ‘Business Insider’ është këshilluar me Byronë e Statistikave të Punës në SHBA, me Rrjetin e Informacioneve Profesionale (databazë e cila i renditë profesionet në një shkallë ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!