Postet nga: ora policore

Pamje - Ora policore, Policia me post-bllok te 'Rrethi i Flamurit' në Prishtinë

Policia e Kosovës ka krijuar një post-bllok në Prishtinë te vendi i quajtur “Rrethi i Flamurit" në Prishtinë.

VIDEO – Mbyllen kafiteritë në 'Rrugën B' në kryeqytet

Kafiteritë në "Rrugën B" të Prishtinës janë mbyllur në orën 21:00, duke respektuar kështu masat e qeverisë për parandalimin e përhapjes së coromavirusit.

Liria e lëvizjes kufizohet edhe në katër komunat veriore

Për shkak të përkeqësimit të situatës epidemiologjike dhe rritjes së numrit të rasteve me coronavirus, Shtabet e Krizave të katër komunave në veri të Kosovë...

Maqedoni e Veriut, kthehet ora policore

Qeveria në Maqedoninë e Veriut ka miratuar propozimin e Komisionit për Sëmundje Infektive për kthimin e orës policore, me çka Shkupi, Shtipi, Kumanova dhe Tetova, që ...

40 të arrestuar brenda 24 orëve për mosrespektim të masave të Qeverisë

40 persona janë arrestuar nga Policia për mosrespektim të masave të Qeverisë. Raporti statistikor i policisë përmban numrin e veprave të mosveprimit sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë ...

Maqedoni e Veriut: 59 të arrestuar pë mosrespektim të 'orës policore'

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut 102 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 15 persona kanë nënshkruar deklarata për izolim.

Hapet rast për mosrespektim të ‘orës policore’ ndaj 4 personave në Prizren e Suharekë

Policia ka njoftuar se ndaj katër personave është hapur rast për mosrespektim të masave të vendosura nga Ministria e Shëndetësisë për parandalimin e pandemisë COVID-19.

Prishtinë - 3 vajza thyejnë masën e vetizolimit