Postet nga: Nijazi Kryeziu

Mungon eksperti financiar, shtyhet gjykimi ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit në Prizren

Gjykata e Prizrenit ka vendosur të shtyjë seancën kundër ish-drejtorit të Urbanizmit, Nijaziu Kryeziu, pasi mungoi eksperti financiar.

Gjykimi për kontratat pa tenderë, anulohet seanca ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit në Prizren

Me kërkesë të përfaqësueses së të dëmtuarës - Komunës së Prizrenit, Vlora Isufi-Gjogjaj, është anuluar seanca ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor, ...

Pas lirimit nga akuza, reagon ish-drejtori i urbanizmit në Prizren

Ish-drejtori i Komunës së Prizrenit, Nijazi Kryeziu, ka reaguar pas lirimit të tij nga akuza në rastin njohur si “Infrakos”.

Gjykimi për pronën e “Infrakos”-it, i akuzuari thotë se e ka mbrojtur hekurudhën

Agron Thaçi, ish-shef i ndërmarrjes publike “Infrakos”, ka dalë para Gjykatës së Prizrenit për t’u përgjigjur për akuzat e Prokurorisë.

Kontrata pa tender me televizione, Gjykata veçon disa prova ne rastin e ish-drejtorit të Administratës në Prizren

Një vit pas vendimit lirues për të, ish-drejtori i Administratës së Komunës së Prizrenit, Nijazi Kryeziu, është ulur sërish në bankën e të akuzuarve pë...

Ish-drejtori i Administratës së Prizrenit, Nijazi Kryeziu, edhe në rigjykim deklarohet i pafajshëm

Një vit pas vendimit lirues për të, ish-drejtori i Administratës së Komunës së Prizrenit, Nijazi Kryeziu, është ulur sërish në bankën e të akuzuarve pë...

Gruaja e zyrtarit të PDK-së rekomandohet për drejtoreshë shkolle në Prizren

Në shtator të vitit të kaluar kur ishte pyetur nëse do të vinte si kriter apolitizimin e drejtorëve të shkollave, Totaj ishte përgjigjur që kjo as nuk ...

Apeli vendos për rastin e ish-drejtorit të Urbanizmit në Prizren, Nijazi Kryeziu

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim rastin e ish-drejtorit të Urbanizimit në Komunën së Prizrenit, Nijazi Kryeziu i cili ishte shpallur i pafajshëm për lidhjen ...