Postet nga: Nehat Idrizi

‘Pishmani’ i KGJK-së për Kriteret për Gjyqtarët e Rinj

‘Pishmani’ i KGJK-së për Kriteret për Gjyqtarët e Rinj

KGjK në fund të muajit tetor të vitit të kaluar kishte ulur pragun e kalueshmërisë nga 45 pikë sa ishte në 40 në konkursin për rekrutim të gjyqtarëve. Kjo ...

Largohet Kryetari i Gjykatës Supreme të Kosovës

Dorëheqja e tij është miratuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës.

Rasti i Gjykatëses Safete Tolaj Shqetëson KGjK-në

Rasti i Gjykatëses Safete Tolaj Shqetëson KGjK-në

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK) dhe kryesuesi i këtij organi, Nehat Idrizi, u shprehën të shqetësuar me rastin e gjykatëses mbikëqyrëse ...

Nehat Idrizi: Qytetarët do ta Humbin Besimin në Gjykata

Nehat Idrizi: Qytetarët do ta Humbin Besimin në Gjykata

Emisioni i sontëm radhës i  “Drejtësia në Kosovë” transmetoi pjesën e dytë të hulumtimit që zbuloi skandalin më të madh të drejtësisë në 16 vitet e ...

Hasani Akuzon Ibrahimin për Rrugaçëri

Ish-kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Enver Hasani, i ka dërguar një letër kryetarit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizit, duke i kërkuar që ...

Kryetari i KGjK-së nuk e di Numrin e Lëndëve të Vjetruara

Kryetari i KGjK-së nuk e di Numrin e Lëndëve të Vjetruara

Kryetari i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK) ka deklaruar se ka lëndë të vjetruara në gjykatat e Kosovës, por nuk ka qenë në gjendje që ...

Pak Gjykatës për ta Luftuar Korrupsionin

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, ka kërkuar rritje të numrit të gjykatësve nëpër gjykatat e vendit në mënyrë që ...

Marrëveshje për Ndihmë Juridike Falas në Rastet Penale

Misioni i OSBE-së në Kosovë ishte sot nikoqir i një ceremonie në të cilën përfaqësues të Këshillit Gjyqësor, Këshillit Prokurorial, Policisë dhe Odës ...