Postet nga: Nehat Idrizi

Gjetjet e vitit të 12-të të monitorimit të gjykatave

BIRN dhe Internews Kosova publikuan sot raportin vjetor të monitorimit të gjykatave për vitin 2017.

Nehat Idrizi pret 'zbutjen e situatës' me lëndët e pazgjidhura në Gjykatën e Prishtinës

Nehat Idrizi, Kryesues i Këshillit Gjyqësor të Kosovës u pajtua me të gjeturat e raportit të BIRN dhe Internews Kosova, ai tha se po punojnë në drejtim ...

Idrizi: Ligji ia njeh të drejtën në pronë të gjitha grave pa dallim

Nehat Idrizi, kryesues i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, ka thënë se numri i padive të grave që kërkojnë të drejtat e tyre pronësore është ...

Nehat Idrizi Nuk e Komenton Deklaratën e Haradinajt për Rastin e Azem Sylës

Kryetari i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, nuk e ka komentuar deklaratën e Kryeministrit Haradinaj që e dha sot në Kuvendin e Kosovës.

Ministri Kërkon Punë Pas Rritjes së Rrogave të Gjyqtarëve

Tahiri, së bashku me Nehat Idrizin, kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, kanë bërë vizitë në Gjykatën Themelore në Prizren, ku janë pritur nga kryetari ...

Nehat Idrizi Kërkon më Shumë Gjyqtarë

Në Konferencën e Shtatë Vjetore Gjyqësore që ka nisur punimet sot në Prishtinë, Kryesuesi i KGJK-së Nehat Idrizi kërkoi më shumë gjyqtarë për Gjykatën e ...

BE Konfirmon: Nesër Fillon Zbatimi i Marrëveshjes së Drejtësisë për Veriun

Bashkimi Europian konfirmoi të hënën se nesër do të hyjë në fuqi marrëveshja për drejtësinë, e arritur në kuadë rtë dialogut ndërmjet Kosovë...

Anëtari i KGJK-së Votoi Veten për Akademinë e Drejtësisë

Me shumicë të votave të anëtarëve të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, pa asnjë votë kundër dhe me vetëm një abstenim, dy propozimet, Skender Ç...