Postet nga: këshilli gjyqësor

Për KGJK-në, ulja e pagave vendimi më i dëmshëm për sistemin e drejtësisë

Ulja e pagave për gjyqtarët ka qenë e pritur për Këshillin Gjyqësor të Kosovës.

Pavarësia financiare e cunguar e Këshillit Gjyqësor dhe Prokurorial të Kosovës

Mungesa e stafit administrativ në sistemin e drejtësisë është njëra nga arsyet e dështimit të sistemit. 

Presidentja në detyrë, dekreton 23 gjyqtarë të rinj

Ushtruesja e Detyrës së Presidentes së Republikës Kosovës, Vjosa Osmani ka dekretuar njëzet e tre (23) gjyqtarë të rinj

Pasuria e kryesuesit të Këshillit Gjyqësor

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender Çoçaj në Agjencinë kundër Korrupsionit (AKK), ka deklaruar se në emër të tij ka një shtëpi, ...

Seanca e Kuvendit: Zgjedhen anëtarët e Këshillit Prokurorial dhe Gjyqësor të Kosovës

Me votat e deputetëve sot në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës u zgjodhën anëtarët e Këshillit Gjyqësor dhe Prokurorial të Kosovë...

Gjykatësit zgjodhën anëtarin e tyre në Këshillin Gjyqësor

Pas pesë orëve mbledhje dhe dy votimeve të njëpasnjëshme, gjyqtari Avni Mehmeti është zgjedhur anëtar i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK).

Dy gjykatës në raund të dytë për anëtar të KGjK-së

Gjyqtarët e shtatë gjykatave themelore të Kosovës kanë filluar votimin për zgjedhjen e anëtarit gjyqësor për Këshillin Gjyqësor të Kosovës.

Gjyqtari i Apelit Qerim Ademaj zgjedhet anëtar në KGjK

Gjyqtarët e Gjykatës së Apelit me votim të fshehtë kanë zgjedhur sot kolegun e tyre Qerim Ademaj anëtar në Këshillin Gjyqësor të Kosovës.