Postet nga: Naim Fetahu

Naim Fetahu: Gratë do të kenë 50 për qind të posteve drejtuese në Komunën e Podujevës

Kandidati i PDK-së për kryetar të Podujevës, Naim Fetahu, premtoi se meqë është ekonomist me profesion do të punojë shumë në drejtim të ekonomisë dhe për të ...

Naim Fetahu premton funksionalizimin e Spitalit të Podujevës

Kandidati i PDK-së për kryetar të Podujevës Naim Fetahu duke folur për çështjet e shëndetësisë tha se do të funksionalizohet Spitali i Podujevës.

Naim Fetahu: Do t’i eliminoj deponitë e mbeturinave

Kandidati i PDK-së për kryetar të Podujevës Naim Fetahu ka premtuar se nëse ai zgjidhet kryetar Komune nuk do të ketë mbeturina dhe se do t’i ...

Fetahu: Kundërkandidatët e mi fajtorë për gjendjen në arsim, në shkolla do të ketë sapunë

Kandidati për kryetar të Podujevës nga radhët e PDK-së, Naim Fetahu, premton që do të rregullojë çështjen në arsim në këtë komunë.

Çka premtuan kandidatët për kryetar të Podujevës për heqjen e mbeturinave

Në debatin e sontëm në “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme ...

Premtimet për ndarjen e pronave nga kandidatët për kryetar të Podujevës

Në debatin e sontëm në “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme ...

Premtimet e Naim Fetahut për Podujevën

Në debatin e sontëm “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme deri ...

A ka Podujeva bibliotekë?

Ka apo nuk ka Podujeva bibliotekë?