Postet nga: Musa Konxheli

Prokuroria e akuzon për përgatitje të sulmeve terroriste në Kosovë, Blend Vrajolli kërkon nga Gjykata t’ia mundësojë t’i kthehet familjes

Në Gjykatën e Prishtinës më 26.02.2024 është mbajtur seanca e fundit e gjykimit të Blend Vrajollit, i akuzuar nga Prokuroria Speciale për përgatitje të sulmeve terroriste ndaj ...

Gjykimi për krime lufte ndaj Çaslav Joliq, dështon seanca

Seanca e gjykimit ndaj Çaslav Joliq, i akuzuar nga Prokuroria Speciale për krime lufte ndaj popullatës civile, ka dështuar të mbahet për shkak të mungesës ...

Vrasja e Ivanoviqit, gjykimi shtyhet deri në muajin mars

Të akuzuarit në rastin e vrasjes së politikanit serb Oliver Ivanoviq, Marko Roshiq, Silvana Arsoviq, Nedeljko Spasojeviq, Rade Basara, Zharko Jovanoviq dhe Dragisha Markoviq, u ulën të enjten - 15.02.2024, ...

Rasti i 400 kg kokainë, ish-dëshmitari bashkëpunues dënohet për armë pa leje

Izet Sheqiri, Kadri Sheqiri, Faton Vrajolli, Kadri Brahimi dhe Fehmi Bytyqi, martën më datë 14.02.2024, janë ulur në bankën e të akuzuarve lidhur me gjykimin për rastin e 400 ...

I akuzuari për përgatitjen e sulmeve terroriste ndaj komunitetit LGBTI ballafaqohet me transkriptet e bisedave telefonike

I akuzuar për përgatitjen e sulmeve terroriste ndaj komunitetit LGBTI dhe në pikën kufitare në Merdarë, B. V. u ul sërish në bankën e të ...

Gjykimi për krime lufte kundër shqiptarëve në Kamenicë, çfarë tha gjatë dhënies së mbrojtjes i akuzuari Zllatan Arsiq?

Në Gjykatën e Prishtinës sot është mbajtur seanca kundër Zllatan Arsiqit, i cili po akuzohet për krime lufte, të kryera sipas Prokurorisë Speciale në zonën ...

Historia e kontratës që mund ta dërgojë në burg Pal Lekajn

Gjykata ka shpallur fajtor dhe ka dënuar ish-ministrin e Infrastrukturës, Pal Lekaj me 3 vjet e 8 muaj burgim dhe me dënim plotësues prej 3 vjet e 6 muaj ndalim ...

'53 milionëshi', sot thuhen fjalët përfundimtare

Në Gjykatën e Prishtinës ka filluar seanca e fundit e gjykimit ndaj ish-ministrit të Infrastrukturës Pal Lekaj, Nehbi Shatrit, Eset Berishës dhe Besim Tahirit, të akuzuar ...