Postet nga: Alban Makolli

Gjykata e kishte përjashtuar avokatin e policit, rasti shkon në Gjykatë Kushtetuese

Kërkesa për vlerësushmërinë e kushtetutshmërisë në Gjykatën Kushtetuese nga Avokati Alban Makolli shtynë seancën .

Kontesti me “Dardafon", Telekomi i Kosovës paraqet kërkesë për korrigjim të ekspertizës financiare

Më 28.05.2024 është mbajtur seanca e fundit për shqyrtimin aktual në Dhomat e Shkallës së Dytë të Gjykatës Komerciale në kontestin mes Telekomit të Kosovës dhe kompanisë "...

Foto nga seanca e datës 15.05.2024.

Kontesti Dardafon.net - Telekomi i Kosovës, kërkohet përjashtimi i ekspertëve

Seanca gjyqësore lidhur me kontestin në mes të kompanisë Dardafon.net dhe Telekomit të Kosovës ka vazhduar edhe sot (15.05.2024) në Gjykatën e Prishtinës. Në seancën ...

Kontesti "Z Mobile" - Telekomi i Kosovës, Gjykata kërkon plotësimin e ekspertizës financiare

Gjykata Komerciale ka kërkuar plotësimin e ekspertizës financiare lidhur me obligimet e ndërmarrjes publike Telekomi i Kosovës kundrejt "Dardafon.net", i njohur si “Z Mobile”.

Gjykata Komerciale e hedh poshtë propozimin për pezullim të procedurës përmbarimore ndaj Telekomit

Gjykata Komerciale në seancën e fundit të betejës maratonike ndërmjet "Dardafon.net" dhe Telekomit të Kosovës ka vendosur të hedhë poshtë propozimin e ndëmarrjes publike ...

Mbrohen në heshtje tre prej katër zyrtarëve të akuzuar të Ministrisë së Infrastrukturës

Është mbajtur seanca e radhës gjyqësore ndaj zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukurës, Betim Reçicës, Isa Berisha, Leonora Limani, Mirdit Emini, më 08.04.2024, të cilët ...

Dhomat e shkallës së dytë të Komerciales e kthejnë në rivendosje rastin e "Dardafon" kundër Telekomit

Dhomat e shkallës së dytë të Gjykatës Komerciale kanë vendosur ta kthejnë në rivendosje aktvendimin e dhomave të shkallës së parë lidhur me rastin e procedurës ...

Ministrja Rozeta Hajdari pas përfundimit të seancës 11.10.2023 Foto: Laurant Berisha

Gjykimi i ministres Rozeta Hajdari për aksident trafiku, seanca zhvillohet krejtësisht e mbyllur për publikun

Seanca gjyqësore ndaj ministres së Tregtisë dhe Industrisë, Rozeta Hajdari, për aksidentin e trafikut ku ishte aksidentuar një vajzë e mitur, ka përfunduar tërësisht e ...