Postet nga: muri në mitrovicë

Një Vit Nga Rrënimi i Murit në Mitrovicë

Muri ilegal në veri të Mitrovicës afër Urës së Ibrit është rrënuar përfundimisht më 5 shkurt 2017.

Ura në Mitrovicë Ende po e Ndan, në Vend që ta Bashkojë Kosovën

Zyrtarë të Kosovës, Serbisë, BE-së dhe SHBA-së si dhe shumë diplomatë të tjerë kanë kaluar vite në përpjekje për të zgjidhur çështjen e urës në pjesë...

Veseli: Mospërfundimi i Demarkacionit po i Dëmton Qytetarët e Kosovës

Mosratifikimi i Marrëveshjes së Demarkacionit me Malin e Zi është duke i dëmtuar më së shumti qytetarët e Republikës së Kosovës, tha sot kryetari i ...

Përkundër Paqes...

Muret e ndarjes në Europë u rrëzuan shumë kohë më parë. Berlini u bë një qytet në vitin 1989. Dhe sa vjet kanë kaluar që atëherë? Shumë. A kemi ...

Delawie Kundër Murit në Veri

“Ndërtimi i mureve nuk i bën bashkë njerëzit e Kosovës. E ardhmja duhet të përfshijë lirinë e lëvizjes, marrëdhënie më të mira ...

Asambleja e Mitrovicës Mblidhet për Murin

Asambleja e Mitrovicës nesër do të mblidhet në një seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar rreth murit të ndërtuar në veri të qytetit në kuadë...

Bashkimi Europian u Druhet Vonesave në Revitalizimin e Urës së Ibrit

Apostolova tha të hënën për KALLXO.com se BE-ja është duke ndjekur nga afër zbatimin e këtyre marrëveshjeve.

Bahtiri: Po Punojmë me Rakiq për ta Stabilizuar Qytetin

Por Bahtiri premton që kjo gjë do të zgjidhet ngase kështu janë marrë vesh dje me homologun e tij verior dhe me përfaqësues ndërkombëtarë.