Postet nga: murat ademi

Gjykimi i gruas së akuzuar për shtytje në vrasjen e burrit të saj, regjistruesi i pamjeve të kamerave dërgohet për ekzaminim në AKF

Gjykata e Prizrenit ka marrë vendim që të dërgohet regjistruesi i pamjeve të kamerave (DVR), në Agjencinë Kosovare të Forenzikës për ekzaminim. Ky zhvillim vjen në kuadë...

E akuzuara për shtytje në vrasjen e burrit të saj ballafaqohet me rrëfimin e dëshmitarit në gjykatë

Gruaja e akuzuar për shtytje në vrasjen e burrit, Resmije Bytyqi, bashkë me dy kushërinjtë e saj Murat e Reshat Ademi dhe Fadil Fetiu, janë ulur përsë...

Iu vra i biri dhe iu dogj kufoma e tij, Avdi Bytyqi: Du me ditë pse ma vranë djalin

Avdi Bytyqi, për të tretën herë është ballafaquar në Gjykatë me të akuzuarit për vrasjen mizore të djalit të tij.

Foto: KALLXO.com

Shtyhet gjykimi ndaj gruas së akuzuar për nxtije në vrasjen e burrit të saj

Seanca gjyqësore për rastin e vrasjes së Abedin Bytyqit në Gjykatën e Prizrenit është shtyrë për shkak të mungesës së dy ekspertëve.

Vrasja në Suharekë, kthehet për herë të tretë gjykimi

Pas më shumë se 7 vite nga vdekja e Abedin Bytyqit, të akuzuarit Murat Ademi, Resmije Bytyqi, Reshat Ademi e Fadil Fetiu për të tretën herë po ballafaqohen pë...

Gruaja që akuzohet se kërkoi vrasjen e burrit dhe të tjerët nuk e pranojnë fajësinë

Pas më shumë se 6 vite nga vdekja e Abedin Bytyqit, të akuzaurit Murat Ademi, Resmije Bytyqi, Reshat Ademi e Fadil Fetiu për të tretën herë po ballafaqohen me ...

Mungojnë të akuzuarit, shtyhet gjykimi për vrasjen e Abedin Bytyqit në Suharekë

Në mungesë të të akuzuarve në Gjykatën e Prizrenit ka dështuar që të mbahet seanca për vrasjen e Abedin Bytyqit, në fshatin Peqan të Suharekës më 2016.

Apeli kthen në pikën zero rastin e vrasjes së Abedin Bytyqit

Murat Ademi, Resmije Bytyqi, Reshat Ademi e Fadil Fetiu, pritet që të rigjykohen për të tretën herë për rastin e vrasjes së Abedin Bytyqit.