Postet nga: artan sejrani

Prizren, i akuzuari për vrasje në tentativë të kushëririt ndien keqardhje për rastin

Në Gjykatën e Prizrenit, Açif Vasija, i akuzuar për vrasje në tentativë të kushëririt të tij, e ka dhënë versionin e tij për ngjarjen.

Gjykimi i gruas së akuzuar për shtytje në vrasjen e burrit të saj, regjistruesi i pamjeve të kamerave dërgohet për ekzaminim në AKF

Gjykata e Prizrenit ka marrë vendim që të dërgohet regjistruesi i pamjeve të kamerave (DVR), në Agjencinë Kosovare të Forenzikës për ekzaminim. Ky zhvillim vjen në kuadë...

E akuzuara për shtytje në vrasjen e burrit të saj ballafaqohet me rrëfimin e dëshmitarit në gjykatë

Gruaja e akuzuar për shtytje në vrasjen e burrit, Resmije Bytyqi, bashkë me dy kushërinjtë e saj Murat e Reshat Ademi dhe Fadil Fetiu, janë ulur përsë...

Aktakuza për përfitim të 78 mijë e 200 euro në emër të një fajdesë, deklarohet në gjykatë i akuzuari

Beqir Hoxha ka dalë para Gjykatës së Prizrenit për t’u përballur me akuzën e Prokurorisë që po e ngarkon atë me fajde.

Gjykimi i ish-oficerit korrektues për ryshfet, avokati thotë se prokurorja nuk e ka dorëzuar një video-incizim

Në Gjykatën e Prizrenit është mbajtur seanca ndaj të akuzuarit Bajram Rexhaj, i cili akuzohet se si oficer korrektues ka pranuar 50 euro ryshfet në këmbim të futjes së ...

Plagosja e policit në Skenderaj, Apeli lë në fuqi aktakuzën ndaj Nuredin Lushtakut dhe vëllezërve të tij

Gjykata e Apelit ka lënë në fuqi aktakuzën kundër Nuredin Lushtakut dhe dy vëllezërve të tij, Faton dhe Arif Lushtaku për rastin e plagosjes ...

Gjykata nuk fton të dëmtuarit, shtyhet seanca ndaj ish-përmbarueses së akuzuar për keqpërdorim

Në mungesë të të dëmtuarve seanca gjyqësore në në Gjykatën e Prizrenit ndaj ish-përmbarueses private, Saranda Kuçi, e akuzuar për keqpërdorim të detyrë...

Foto arkiv

11 vite burgim dhe gjobë nën akuzën se grabiti mbi 13 mijë euro në 'Finca' dhe 'Capital Ria'

Gjykata e Prizrenit e ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar Dardan Gashin me dënim unik prej 11 vite burgim dhe me gjobë prej 3 mijë e 500 euro nën ...