Postet nga: mjetet piroteknike

Plani i Policisë së Kosovës për festat e fund vitit

Policia e Kosovës ka njoftuar planin operativ “Fund Viti - 2019 dhe fillimi i 2020”, me qëllim të ofrimit të sigurisë, rendit dhe qetësisë publike në tërë territorin ...

Apeli i Policisë së Kosovës për fundvit

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka përgatitur një plan të veçantë operativ për për festat e fund-vitit të quajtur “Fund Viti - 2019 dhe fillimi ...

Edhe Prishtina kufizon ndezjen e fishekzjarrëve dhe mjeteve piroteknike

Përdorimin e mjeteve piroteknike në prag të festave të fundvitit e ka ndaluar edhe Komuna e Prishtinës.

Në prag të festave Kosova importon rreth 108 tonë mjete piroteknike

Edhe këtë vit sikurse viteve të tjera në muajin dhjetor fillon blerja dhe shitja e mjeteve piroteknike në Kosovë.

Klinë, komuna ndalon përdorimin dhe shitjen e mjeteve piroteknike

Komuna e Klinës ka lëshuar vendim për ndalimin e përdorimit dhe shitjes së paautorizuar të mjeteve piroteknike.

Komuna e Suharekës ndalon mjetet piroteknike

 

Komuna e Rahovecit ndalon përdorimin e mjeteve piroteknike në prag të festave të fundvitit

Kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi përmes një postimi në “Facebook” ka njoftuar se ka marrë vendim që të ndalohet përdorimi i produkteve piroteknike në vendet e hapura publike, ...

Pranohen në Spitale të Lënduarit me Mjete Plasëse

Në Prishinë një qytetar 43-vjeçar është dërguar për trajtim mjekësor në QKUK pas lëndimeve që ka marrë nga mjetet piroteknike.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!