Postet nga: Fundviti

Apeli i Policisë së Kosovës për fundvit

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka përgatitur një plan të veçantë operativ për për festat e fund-vitit të quajtur “Fund Viti - 2019 dhe fillimi ...

Në Merdarë pritjet më të gjata për të hyrë në Kosovë

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar se pritja për të hyrë në Kosovë përmes pikës së Merdarës në mëngjesin e sotëm ...

Kërkesat për dhurata për fëmijë në fundvit janë të mëdha

Kërkesat për dhuratat e dedikuara për fëmijë në fundvit janë të mëdha.

Këto janë datat e pushimeve për institucionet arsimore

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), nëpërmjet një njoftimi për media, ka treguar për datat e pushimeve për institucionet arsimore.

Gjakova ndan 19 mijë euro për dekorimin e qytetit

Komuna e Gjakovës ka ndarë buxhet në vlerë prej 19 mijë euro  për dekorimin e qytetit për festat e fundvitit.

Apeli Zgjidh mbi 10 Mijë Lëndë-11 Mijë i Mbesin

Në një njoftim të lëshuar nga zyrtari për informim i Gjykatës së Apelit, Arbër Jashari, thuhet se Gjykata e Apelit gjatë këtij viti pati në ...

Ahmeti: Do t’u Shpallim Luftë Makinave

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti përmendi si një ndër zotimet e tij kryesore për vitin e ardhshëm adresimin e çështjes së ajrit ...

Malisheva pa Dekorime, Rahoveci me Pak Shkëlqim

Derisa Komuna e Malishevës nuk planifikon ndonjë aktivitet për festat e fundvitit dhe as stolisjen e qytezës, Rahoveci ka shpenzuar për këtë qëllim mbi 6 ...