Postet nga: mjeket

Në QKUK kryhet për herë të parë operacioni i largimit të tumorit të hipofizës

Në Klinikën e Neurokirugjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës është kryer për herë të parë operacioni i largimit të tumorit të hipofizës (gjëndra ...

Mjekët në QKUK kryejnë për herë të parë në Kosovë një operacion të rrallë

Mjekët në Klinikën e Kirurgjisë Vaskulare në Qendrën Klinike Universitare e Kosovës kanë kryer një operacion i rrallë dhe të ndjeshëm, për herë të ...

Syla: Kemi mbajtur 8 ditë grevë edhe në kohën e Thaçit, s’ka të bëjë me Kurtin

Kryetari i Federatës Sindikale të Shëndetësisë, Blerim Syla, para Komisionit për shëndetësi se në lidhje me marrëveshjen që kishte nënshkruar kjo sindikatë ...

Mjekët ultimatum Qeverisë - Të rritet paga 50% nga janari ose situata mund të kalojë në anarki

Kryetari i Federatës Sindikale të Shëndetësisë ka thënë se urgjent duhet të rregullohet çështja e punëtorëve shëndetësorë sepse plotësimi i kë...

Komisioni për Shëndetësi takon Sindikatën e mantelbardhëve pas protestave dhe grevave

Deputetët e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale janë takuar sot me Federatën e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës pas protestave ...

Deklarimi i mundshëm pasurisë nga mjekët dhe profesorët, përkrahet por edhe kundërshtohet nga sindikalistët

“Nuk ka kurgjo të keqe”, thotë kryetari i Odës së Mjekëve të Kosovës, Pleurat Sejdiu, për vendimin e sotëm të Qeverisë së Kosovës që ...

Mjekët në QKUK i heqin pacientit nga trupi tumorin 3.5 kilogramësh

Mjekët në Klinikën e Kirurgjisë Torakale të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, kanë kryer një operacion të rrallë duke i kanë hequr një pacienti tumorin e ...

Qytetari pretendon se s`ishte asnjë mjek në Emergjencën e Shtimes, u kthye pa marrë shërbim - VIDEO

A. H. nga komuna e Shtimes është ankuar se dy ditë më parë nuk kishte marrë shërbim nga asnjë mjek në Emergjencën e kësaj komune.